Παρεξήγηση Μάρως - Χρηστίδου για αναπάντητες κλήσεις!

20.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλη παρεξήγηση έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Μάρω Λύτρα και την Σίσσυ Χρηστίδου και νομίζω ότι στο τσακ αποφεύχθηκε ένα μαλλιοτράβηγμα στη showbiz. Τι κρίμαααα. Σνιφ, σνιφ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλη παρεξήγηση έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Μάρω Λύτρα και την Σίσσυ Χρηστίδου και νομίζω ότι στο τσακ αποφεύχθηκε ένα μαλλιοτράβηγμα στη showbiz. Τι κρίμαααα. Σνιφ, σνιφ. Τι συνέβη, όμως, και οι δύο γυναίκες παρεξηγήθηκαν; Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι η αιτία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR και κάποιες κλήσεις της Μάρως στο κινητό του!

Για να καταλάβεις, τι έχει γίνει. Πριν λίγες μέρες και μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα άρχισε να χτυπάει το κινητό του Μαραντίνη. Αυτός και η σύζυγος του, Σίσσυ κοιμόντουσαν και ταραγμένοι ξυπνάνε από το ringtone του τηλεφώνου. Κοιτάνε και οι δύο και βλέπουν... Maro calling. Απορεί για την κλήση ο Θοδωρής, ταράζεται η Σίσσυ. Ξανά μανά άλλη κλήση και για να μη στα πολυλογώ, ακολούθησαν κι άλλες με την Χρηστίδου πια να είναι έξω φρενών. Άδικα; Όοοοχι.

Όσο ανώτερη κι αν είσαι, δεν σου κάθεται καλά η κλήση στο σύζυγο από μία σέξι γυναίκα όπως η Λύτρα. Ωστόσο, εκείνη τούς εξήγησε ότι οι κλήσεις έγιναν κατά λάθος, διότι πατήθηκε το νούμερο του Μαραντίνη. Γίνονται κι αυτά, δε λέω. Μάλιστα,. Η ίδια βρισκόταν τότε στον Καναδά. Αυτό, λογικά, θα καθησύχασε την Σίσσυ, αλλά δεν το κόβω, διότι λένε ότι ακόμη έχει νεύρα στην Μάρω. Πάντως, η Λύτρα εξήγησε γι’ ακόμη μία φορά ότι ήταν ατύχημα και παρεξήγηση, επιθυμώντας να σταματήσει εδώ η ιστορία. Ok. Εγώ την πιστεύω. Ε, είναι και οι αδυναμίες στη μέση.