Ο Τζάνης τα πήρε με τον Μικρούτσικο!

19.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Του άνδρα του πολλά βαρύ μη του μιλάτε το πρωί» είναι ένα πράγμα ο Θάνος Τζάνης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα έπρεπε να το ξέρει αυτό. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που τον είχε καλεσμένο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Του άνδρα του πολλά βαρύ μη του μιλάτε το πρωί» είναι ένα πράγμα ο Θάνος Τζάνης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα έπρεπε να το ξέρει αυτό. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που τον είχε καλεσμένο σε πρωινή εκπομπή. Και κυρίως, δεν ήταν η πρώτη φορά που τον ρώτησε για τη Ναταλία Γερμανού.

Βλέπεις, πρωί και Ναταλία είναι τα ευαίσθητα σημεία του Θάνου, που άμα τού τα πειράξεις, τού προκαλούν νεύρα και αναστάτωση. Το αυτό συνέβη και στην εκπομπή του Μικρούτσικου, «Παρέα με τον Ανδρέα», όπου ο Τζάνης είχε πάει εκεί με τον Πέτρο Ίμβριο, την Σαμπρίνα και τον Σπύρο Σπυράκο. Ο Μικρούτσικος βλέποντας το «σχήμα» Ίμβριος - Τζάνης (είναι και οι δύο πρώην της Γερμανού) ξεκίνησε τις πλάκες και τα πειράγματα, που όμως, δεν άρεσαν καθόλου στον Τζάνη.

Το μάτι του γυάλισε και ζήτησε να σταματήσει αμέσως η κουβέντα. Ο Μικρούτσικος, σιγά μην άκουγε την προσταγή του νεαρού και συνέχισε. Ο αοιδός τού λέει «σταμάτα τις χαζομάρες», ο Ανδρέας το πήρε προσωπικά, γιατί πίστεψε ότι τον είπε «χαζό» και οι υπόλοιποι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο Τζάνης, δεν ηρεμούσε, είχε πάρει κι το σπαστικό ύφος του ενοχλημένου και ζήτησε να τραγουδήσει, διότι γι αυτό το λόγο είχε πάει στην εκπομπή.

Ο Ίμβριος - που είναι και πρώην σύζυγος Ναταλίας - ήταν πιο ψύχραιμος κι έδειχνε να διασκεδάζει με τις σπόντες του Μικρούτσικου. Αλλά, άλλο Ίμβριος και άλλο Τζάνης. Μάλλον, ο μικρός δεν έχει «μάθει» ακόμη. Τελικά, τού έκαναν τη χάρη και πήγε να τραγουδήσει, αλλά εγώ έκανα ζάπινγκ, διότι δεν έβλεπα την εκπομπή για να ακούσω τον Τζάνη να τραγουδάει.... Πάντως, έχω να τού αναγνωρίσω ότι αυτός ο πρώην της Γερμανού εξηγείται ωραία κι εκτιμά τα μάλα τη Ναταλία. Όχι σαν κάτι άλλους, ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε!