Το γλέντι του Ολυμπιακού

22.03.2001
Γιώργο τι έγινε ακόμη γλεντάς για τη χθεσινή νίκη; Η ομάδα του Ολυμπιακού, πάντως πήγε στην "Ιερά Οδό" για τα επινίκια και το "έκαψε". Στο Νότη βρέθηκαν όλοι οι παίκτες ακόμη και ο Τζιοβάνι, ενώ ο Ελευθερόπουλος συνοδευόταν από την αγαπημένη του Μαρία και όχι τη Γιολάντα Διαμαντή. Τέλος, ο Ανατολάκης "ντύνεται" γαμπρός.
Γιώργο, τι έγινε ακόμη γλεντάς για τη χθεσινή νίκη; Αν όχι κάνε το όσο μπορείς, διότι το παραμύθι θα τελειώσει στον τελικό που θα συναντήσετε εμάς, δηλαδή τον ΠΑΟΚ. Αν βέβαια περάσετε. Τέλος πάντων, είναι σκληρό τέτοιες ώρες ευφορίας εγώ να λέω τέτοια πράγματα, γι αυτό και θα σου πω κάτι ευχάριστο. Το γλέντι που έστησε η ομάδα του Ολυμπιακού στην "Ιερά Οδό". Κι εδώ ακριβώς θέλω να σου ζητήσω συγνώμη, διότι δεν έμαθα για το γεγονός έγκαιρα, ώστε να σε πάρω να πάμε μαζί. Ξέρω καλά πόσο σου αρέσει ο Νότης, γι αυτό ειλικρινά λυπάμαι.
Εύχομαι καλέ μου φίλε τα παρακάτω που θα σου γράψω να σταθούν ικανά να με εξιλεώσουν. Λοιπόν, στον Νότη βρέθηκαν όλοι οι παίκτες ακόμη και ο Τζιοβάνι, ο οποίος - διόρθωσέ με αν κάνω λάθος - τον τελευταίο καιρό δε δείχνει ιδιαίτερη κλίση στα πανηγύρια. Πάντως, χθες ήταν μες στην καλή χαρά και μαζί με τους Άλβες και Ζέτεμπεργκ (αν σου πω ότι μόλις τον είδα ρώτησα ποιος είναι αυτός δίπλα στον "Τζο", τι θα πεις;) έκαναν την καλύτερη "κερκίδα".
Οι περισσότεροι από τους παίκτες πήγαν στο κέντρο μαζί με τις αγαπημένες τους και τις συζύγους οι παντρεμένοι. Α, ο Τζιοβάνι ήρθε ασυνόδευτος, όμως επειδή είμαι καλός άνθρωπος και το μυαλό μου σπάνια πηγαίνει στο πονηρό σταματάω εδώ. Εσύ λάβε το ως απλή παρατήρηση. Με τις αγαπημένες του ήρθε και το "Τρίο Στούτζες". Έτσι αποκαλώ την τριάδα Ελευθερόπουλος - Γεωργάτος - Ανατολάκης. Εύστοχο τι λες;
Ο "Ελέ" ήταν μαζί με την εδώ και χρόνια αγαπημένη του Μαρία, διαψεύδοντας τα τελευταία δημοσιεύματα που τον ήθελαν να διατηρεί δεσμό με τη Γιολάντα Διαμαντή. Ο Γεωργάτος συνοδευόταν από μια κοκκινομάλλα ύπαρξη, η ταυτότητα της οποίας μου διαφεύγει, ενώ του ιδίου χρώματος στο μαλλί ήταν και η αγαπημένη του Ανατολάκη. Ωστόσο, γι αυτήν ξέρω δυο πραγματάκια. Ονομάζεται Ιωάννα ή Ζάνα κατά τον αγαπημένο της και η σχέση τους μετράει μήνες. Μάλιστα, είναι τόσο ερωτευμένοι που σχεδιάζουν ακόμη και να παντρευτούν. "Καλά πως θα το κάνει αυτό ο Γιώργος στους φίλους του"; θα αναρωτιέσαι.
Τι να σου πω το παιδί αγαπάει και καλά κάνει. Η Ιωάννα διαφέρει από τις προηγούμενους έρωτές του, διότι είναι συνειδητοποιημένη ως άτομο και ξέρει καλά τι θέλει. Άλλωστε είναι μια πετυχημένη επιχειρηματίας και λίγο μεγαλύτερη από τον Ανατολάκη. Αλλά αυτό μάλλον δε μετράει. Έτσι;
Για το τέλος θα σου γράψω ποιες ήταν οι ομορφότερες συνοδοί. Θέλεις; Και να μη θέλεις εγώ θα το κάνω. Οι καλύτερες θεωρώ πως ήταν οι αγαπημένες του Ελευθερόπουλου και του Μαυρογενίδη (ο δεσμός τους όπως πληροφορήθηκα μετράει δύο χρόνια. Και εις ανώτερα παιδία). Αυτά George.