Ξανά πατέρας ο Πετρέλης!

07.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το καλύτερο δώρο επεφύλαξε η νέα χρονιά για τον Θάνο Πετρέλη, αφού με το «καλημέρα» του 2009 ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κόρη του. Το μεσημέρι της Δευτέρας (και συγκεκριμένα γύρω στις 12) η σύζυγος του, Σοφία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το καλύτερο δώρο επεφύλαξε η νέα χρονιά για τον Θάνο Πετρέλη, αφού με το «καλημέρα» του 2009 ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κόρη του. Το μεσημέρι της Δευτέρας (και συγκεκριμένα γύρω στις 12) η σύζυγος του, Σοφία γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το φύλο του οποίου οι γονείς δεν γνώριζαν.

Βλέπεις, Θάνος και Σοφία ήθελαν να είναι έκπληξη το φύλο του δεύτερου παιδιού τους, αν και η μέλλουσα μαμά (από την εμπειρία της με την πρώτη κόρη τους) είχε τις υποψίες της ότι τους έρχεται και πάλι κορίτσι. Η χαρά και των δύο, πάντως είναι μεγάλη και ο Πετρέλης βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της συζύγου του.

Όχι για πολύ, όμως, αφού στα μέσα του Ιανουαρίου και για ένα μήνα θα λείπει από την Ελλάδα. Θα κάνει μεγάλη περιοδεία στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ λέγεται ότι κάποιες από τις συναυλίες είναι κιόλας sold out. Στα πάτρια εδάφη θα επιστρέψει στα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ ακόμη δεν είναι σίγουρο να θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Μαζωνάκη στον «Βοτανικό». Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε καν αν τελικά αποχωρήσει από το σχήμα ο «Μαζώ».