Το "Οχι" του Σάκη

20.03.2001
Με τον Ηλία Ψινάκη τα έχω βάλει Σωτήρη μου και δεν έχω άδικο. Διάβασα σε ένα περιοδικό ότι ο επιστήθιος φίλος και μάνατζερ του Ρουβά απαγόρευσε στο Σάκη να φωτογραφηθεί γυμνός. Κι ερωτώ, ως προς τι η άρνηση; Και καλά εγώ μπορώ να αντέξω τη "στέρηση", οι Ρουβίτσες όμως τι θα κάνουν;
Με τον Ηλία Ψινάκη τα έχω βάλει Σωτήρη μου και δεν έχω άδικο. Διάβασα σε ένα περιοδικό ότι ο επιστήθιος φίλος και μάνατζερ του Ρουβά απαγόρευσε στο Σάκη να φωτογραφηθεί γυμνός. Κι ερωτώ, ως προς τι η άρνηση; Και καλά εγώ μπορώ να αντέξω τη "στέρηση", οι Ρουβίτσες όμως τι θα κάνουν; Σωστά δε μιλάω ρε Σωτήρη; Αν και σε κόβω εσένα μέσα σου θα πανηγυρίζεις, διότι οι άνδρες είστε λίγο ανταγωνιστικοί.
Συγνώμη αν παρεκτράπηκα, αλλά πρέπει να καταλάβεις. Πότε θα τύχει να ξαναδώ τον Σάκη με μικροσκοπικό μαγιό; Στη θαλαμηγό της Μαριάνας Λάτση - που πιθανόν να φοράει ανάλογο μαγιό - δεν πρόκειται να ανέβω, διότι δε θέλω να μπλέκω με... κοτερολογίες. Τέλος πάντων σε έχω ζαλίσει με τα δικά μου και δεν έχω μπει ακόμη στο θέμα. Που λες γνωστή εταιρεία οπτικών ζήτησε από τον Ρουβά να διαφημίσει τα εν λόγω γυαλιά, μόνο για...15 εκατομμύρια. Ο Σάκης με το που άκουσε το ποσό έδειξε ενδιαφέρον για την πρόταση - εμείς να δεις Σωτήρη μου έτσι; - όταν όμως άκουσε το σενάριό της είπε ένα τεράστιο "Όχι". Σαν αυτό πoυ λες εσύ στις πρωινές κάθε φορά που σου ζητούν να της βγάλεις σε διάφορες "μπουζουκερί".
Το διαφημιστικό τον ήθελε να φοράει ένα μικροσκοπικό μαγιό που ζήτημα αν θα έκρυβε και τίποτε. Ο Ψινάκης θεώρησε ότι το σποτ είναι προσβλητικό για τον αοιδό και οι δύο από κοινού είπαν το "Όχι", κάνοντας την καρδιά μας και κυρίως των Ρουβίτσων...περιβόλι.