Η Σοφία Αλιμπέρτη εξομολογείται!

21.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω ποιος είπε πως δύο πρώην σύζυγοι μπορούν να γίνουν δύο νυν φίλοι, στην περίπτωση όμως της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω ποιος είπε πως δύο πρώην σύζυγοι μπορούν να γίνουν δύο νυν φίλοι, στην περίπτωση όμως της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου δεν ισχύει. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στο "Gala" της Μαρίας Σταματέρη, με τον Πάριο έχουν καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τις λες φιλικές. Εξάλλου, ο χωρισμός τους ήτο επεισοδιακός. Πάει, τέλειωσε. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως δεν είναι όλος ο κόσμος Άννα Βίσση - Νίκος Καρβέλας!

Ο λόγος που ο γάμος τους έλαβε τέλος, λίγο καιρό αφότου παντρεύτηκαν, ήταν πως η Αλιμπέρτη ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτόν. Το διαζύγιό τους δεν ήταν εύκολη υπόθεση και βγήκε με αρκετούς τσακωμούς. Μεταξύ μας, ποίος γάμος τελειώνει...αναίμακτα, όταν ο άλλος σου λέει ότι "είμαι εγκλωβισμένος"; Και ειδικά όταν εσύ είσαι ο τραγουδιστής του έρωτα; Πίκρα, μεγάλη πίκρα. Πάντως, η Αλιμπέρτη δεν έχει πρόβλημα με την προσωπική ζωή του Πάριου, ενώ του εύχεται τα καλύτερα και κάθε ευτυχία.

Μεγάλη καρδιά το Σοφάκι και σφόδρα ερωτευμένο, έτσι; Τρελή και παλαβή είναι για τον Πέτρο Ίμβριο, τον οποίο θα παντρευόταν την ίδια στιγμή που θα της έκανε την πρόταση. Με τον αοιδό είναι μαζί από την Άνοιξη κι εκτός από έρωτα νιώθει και τρομερή ασφάλεια. "Μου αρέσει που για πρώτη φορά έχω κάποιον να μου λύνει τα προβλήματα και να μη λύνω εγώ τα δικά του" λέει η Σοφία και ουπς μου μοιάζει με κακία για τους πρώην; Πάντως, ο Ίμβριος πρέπει να είναι άνδρας μάλαμα, διότι εκτός από τη μαμά έχει κερδίσει και τους γιους αυτής, οι οποίοι τον υπεραγαπούν.

Τυχερός ο Πετράκης κι εκεί που ήθελε παιδιά "απέκτησε" δύο κοτζάμ αγόραρους...