Πανικός για τον Sakis Ρουβά!

13.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την τελευταία του συναυλία έδωσε για φέτος ο Sakis Ρουβάς και το σημαντικό τούτο χάπενινγκ έλαβε χώρα στο Λυκαβηττό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι γεγονός πως ο Sakis Ρουβάς έχει "αλωνίσει" την Ελλάδα, με τις συναυλίες του. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν είχε τύχει - who knows γιατί - να εμφανιστεί στον Λυκαβηττό. Επιθυμία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που περιττό να σου πω ότι έγινε μέγας πανικός, από τους επτά χιλιάδες θαυμαστές του και δη τις "Ρουβίτσες" , οι οποίες είχαν την τιμητική τους. Ο πανικός του, πανικού, ω πανικέ που λέμε.

Αν και είχαν πωληθεί όλα τα εισιτήρια (ούτε για δείγμα δεν υπήρχαν) κάποιοι φαν είπαν να το ρισκάρουν μπας και η θεά τύχη σήκωνε λίγο αεράκι, έπαιρνε κάνα εισιτήριο και το έφερνε μπροστά τους. Φευ, όμως. Ο καιρός ήταν καλός - εντάξει το "έτσουζε" λίγο το κρύο - κι έτσι οι μη έχοντες το "μαγικό χαρτάκι" περιορίστηκαν στη λύση...των βράχων, που είχαν γεμίσει από εξω-συναυλιακούς. Εντός, τώρα, οι τυχερές "Ρουβίτσες" απόλαυσαν ένα μοναδικό show by Sakis, ο οποίος - δεν είναι μόνο δική μου άποψη, το είπαν κι άλλοι - ήταν καλύτερος από ποτέ.

Καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας, χόρευε, τραγουδούσε, ενώ με τις ενδυματολογικές και μη επιλογές του, έκανε τις νεαρές θαυμάστριές του από κάτω να "λιγώνονται" στη θεά του. Όχι παράλογα καθότι ο καλλιτέχνης διαθέτει κοιλιακούς- θάνατο! Πάντως, από τις εμφανίσεις του, άρεσε αυτή με το δερμάτινο παντελόνι και το λευκό μπλουζάκι, με στάμπα την ελληνική σημαία. Σε άλλη περίπτωση, τη συγκεκριμένη μπλούζα θα τη θεωρούσα κομμάτι κιτς. Επειδή, όμως, το Σάββατο έπαιζε η Εθνική στο ποδόσφαιρο και πήρε την ιστορική πρόκριση, ε μου ξύπνησε λίγο το πατριωτικό. Και του Sakis το ίδιο. Είναι μήπως κακό;