Ποιος "ρεζίλεψε" την Βανδή;

23.09.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Μέρες είχαμε να ακούσουμε για τη Δέσποινα Βανδή και προτού μας πιάσει μια μελαγχολία, ήρθε η Τατιάνα Στεφανίδου
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μέρες είχαμε να ακούσουμε για τη Δέσποινα Βανδή και προτού μας πιάσει μια μελαγχολία, ήρθε η Τατιάνα Στεφανίδου ως "απομηχανής Θεός" να μας πληροφορήσει για το τι κάνει και που βρίσκεται η εγκυμονούσα αοιδός. Η Δέσποινα, λοιπόν, δεν είναι στην Ισπανία κοντά στο Ντέμη, αλλά στην Γερμανία για τις ανάγκες της διεθνούς της καριέρας που πλάκα πλάκα προχωράει μια χαρά(;) Και βάζω ερωτηματικό, διότι όπως μάθαμε στης Τατιάνας, η αοιδός υπέστη μεγάλη ήττα στην Γερμανία.

Ήταν λέει καλεσμένη σε δημοφιλή εκπομπή της χώρας, τύπου Θέμου Αναστασιάδη, με τον παρουσιαστή να της κάνει πειράγματα και αστειάκια, όπως κάνει ο Θέμος στην Ιωάννα Λίλη ή σε άλλες συναδέλφους του εν λόγω μοντέλου. Την Δέσποινα "α-χιουμορίστρια" δεν τη λες, όμως στη συγκεκριμένη εκπομπή κοινό και παρουσιαστής δεν ευθύμησαν με τα αστειάκια της. Αντίθετα, ευθύμησαν με την παρουσία της, η οποία περιορίστηκε σε λακωνικές απαντήσεις - πάντα στα αγγλικά διότι μιλάμε για διεθνή καριέρα - του τύπου: "I don't think", "Yes I think" και άλλα τέτοια διαφωτιστικά.

Μάθαμε επίσης πως ο παρουσιαστής της έκανε ένα τα μάλα γουστόζικο αστείο, προσφέροντας ένα καλάθι που περιείχε γύρο, τζατζίκι, σαλάτα. Λουκάνικα Φραγκφούρτης δεν είχε, διότι πρόκειται για γερμανική λιχουδιά. Η Βανδή, στη φάρσα αυτή αντέδρασε πολύ χλιαρά, λέγοντας ένα "Ευχαριστώ πολύ, δεν θα πάρω". Έτσι, είναι το σωστό. Δεν χαλάμε τη δίαιτα ούτε για αστείο. Με λίγα λόγια, η αοιδός - όπως ακούσαμε - ήταν χαμένη και αν ισχύει το παρακάτω πως σε ερώτηση "Ο Ντέμης παίζει στην Εθνική" απάντησε "Ναι, στην Ατλέντικο Μαδρίτης" τότε?Gia διεθνή καριέρα. Γενικά, αν κάνει τέτοιες εμφανίσεις τότε?Gia xara dan διεθνή καριέρα!