Λιάνη-Σπυρόπουλος:πήγαν σε "πρόβα" για...Νυφικό Κρεββάτι

07.03.2001
Φίλτατε Σωτήρη, αφού τα "είπα" λίγο με τον Γιάννη επανέρχομαι σε σένα. Θα σου γράψω τα νέα μου και όχι μόνο. Καταρχήν διάβασε αυτό, η Δήμητρα Λιάνη εθεάθη αγκαζέ με τον Κώστα Σπυρόπουλο στην γενική πρόβα της παράστασης "Νυφικό Κρεβάτι" στο θέατρο "Αλίκη". Κι αν δεν είναι νέο αυτό και το πόσο ερωτευμένοι έδειχναν τότε ποιο είναι;
Φίλτατε Σωτήρη, αφού τα "είπα" λίγο με τον Γιάννη επανέρχομαι σε σένα. Θα σου γράψω τα νέα μου και όχι μόνο. Έχω τόσα πολλά να σου πω για τη "γούνα" των άλλων, που αγαπητέ μου αρχισυντάκτα θα φρικάρεις. Από την άλλη η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να πω το οτιδήποτε, γιατί δεν ξέρεις μήπως μου τη στήσει κανείς απ έξω και μετά δεν με "ξεπλένει ούτε ο Δούναβης". Το λέτε αυτό στο χωριό σας; Τέλος πάντων επειδή πάλι φλυαρώ θα μπω στο ψητό. Ακου νέο βαρβάτο.
Ότι τα "έχει" η Λιάνη με τον Σπυρόπουλο σίγουρα το ξέρεις (εδώ που τα λέμε και ποιος δεν το ξέρει). Λοιπόν που είχα μείνει; Α ναι, που λες πριν λίγες μέρες έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση στο θέατρο "Αλίκη". Τώρα αν θες λεπτομέρειες ποιο έργο παίζεται και τα συναφή ρώτα την Αντζη να σε κατατοπίσει. Εκεί ήταν πολύ κοσμικοί και φωτογράφοι, αλλά δεν κατάφεραν να βγάλουν ούτε μια φωτό του ζεύγους.
Και μη νομίζεις ότι είναι άχρηστοι στη δουλειά τους, κάθε άλλο μια χαρά επαγγελματίες είναι. Απλά ρε παιδί μου ο Σπυρόπουλος είναι φίλος καρδιακός με την παραγωγό της παράστασης, τη Νινέτα Λεμπέση και όπως καταλαβαίνεις αυτή φρόντισε να τους "κρύψει". Ξέρεις που τους έβαλε; Στον εξώστη του θεάτρου, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, κοινώς τις "κατίνες". Και το κατάφερε, χαμπάρι δεν τους πήραν, ενώ όταν τελείωσε η παράσταση - "Νυφικό Κρεβάτι" λέγεται και το αναφέρω για να μη με περνάς για ανημέρωτη - πήγαν στο γραφείο της Λεμπέση. Μετά από λίγη ώρα κι αφού άδειασε το θέατρο επισκέφτηκαν τα καμαρίνια για να τα πουν με τους συντελεστές και δη με τον Αλέξανδρο Ρήγα (τι ωραία που τα γράφω). Ο Ρήγας -αυτός που έπαιζε τον "Τόλη" τον "χαριτωμένο" αρχισυντάκτη στους Δύο Ξένους - είναι χρόνια φίλος με το Σπυρόπουλο, ίσα και με 15 χρόνια και πολύ χάρηκε που είδε τον Κωστάκη.
Ξέρω τώρα πως "ψοφάς" να μάθεις αν το ζεύγος θα παντρευτεί. Λοιπόν, πηγές μου αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά στην οριστική απόφαση και πως ήδη έχουν ξεκινήσει "δειλά" κάποιες προετοιμασίες. Εγώ πάλι τι να σου πω, αν δε μου το επιβεβαιώσουν οι ίδιοι το χέρι μου δεν το βάζω με τίποτε στη φωτιά.