Αλλάζει ταυτότητα η Μαντόνα!

22.07.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν ήσουν γυναίκα και σε έλεγαν "Εσθέρ" πόσες πιθανότητες λες πως θα είχες να κάνεις καριέρα με το όνομα αυτό και να γινόσουν η "Βασίλισσα της Ποπ";
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν ήσουν γυναίκα και σε έλεγαν "Εσθήρ" πόσες πιθανότητες λες πως θα είχες να κάνεις καριέρα με το όνομα αυτό και να γινόσουν η "Βασίλισσα της Ποπ"; Κάτι σαν τη Μαντόνα δηλαδή. Μάλλον ελάχιστες έως καμία, θα έλεγα εγώ. Αν όμως είσαι η αναφερθείσα, δηλαδή η Μαντόνα, το πράγμα αλλάζει.

Για να μη μπερδέψω όμως κόσμο, ας κάνω ένα explain για το τι εννοώ. Η Μαντόνα, όπως ακούγεται τον τελευταίο καιρό, αποφάσισε να αλλάξει το όνομα της και από...Παναγία (στα ιταλικά Μαντόνα σημαίνει Παναγία) να γίνει Εσθήρ. Την απόφαση αυτή πήρε επειδή ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό, κατόπιν μελέτης των Γραφών για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Στις Γραφές βρήκε και το όνομα Εσθήρ, το οποίο τη συγκίνησε τα μάλα, άμα τη ανάγνωσή του.

Η Μαντόνα, τα τελευταία χρόνια είναι μέλος της Kabalah και μάλιστα από τα πιο πιστά, αφού πέρα απόν τα χρήματα που δίνει κατά καιρούς, λέγεται πως κάποια στιγμή επιθυμούσε να αποκτήσει ένα τρίτο παιδί με τη μέθοδο αυτής. Τούτη, είναι η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια θέλει να αλλάξει όνομα και ταυτότητα, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που επηρεάζεται από μία θρησκεία. Τη μία ασχολείται με τον Βουδισμό, την άλλη δηλώνει συνεπαρμένη από τα μυστικά της Ανατολής και πάει λέγοντας. Ευτυχώς μέχρι στιγμής, δεν έχει ασχοληθεί με τη μαύρη μαγεία, διότι τη βλέπω να κάνει θυσία τα λίγα κοκόρια του Λονδίνου!

Υ.Γ. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση ο Γκάι να λέγεται εφεξής, Ιωβ Ρίτσι;