Μπουλέ: " Η Pink είναι πιο κοντή από μένα"

26.07.2011
Η Νάντια Μπουλέ είναι παγκοσμίου φήμης δημοσιογράφος! Και πώς το ξέρω αυτό; Μα το αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της…

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η Νάντια Μπουλέ είναι παγκοσμίου φήμης δημοσιογράφος! Και πώς το ξέρω αυτό; Μα το αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της… Παιδί μου, όλα ξεκίνησαν από μια είδηση για την τραγουδίστρια Pink, στη στήλη “Hot News” μαζί με ένα τραγούδι της που ακούστηκε κάποια στιγμή στην εκπομπή "Elatte" και θύμισε στην Νάντια τα παλιά.

Η Νάντια παιδί μου σου λέει έχει πάρει συνέντευξη από την Pink και έχει να δηλώσει το εξής: "Θέλω να σας πω ότι είναι πιο κοντή από μένα", είπε μες το κέφι η κουκλίτσα!

Και όπως μας επιβεβαίωσε η ίδια (η Νάντια ντε, γιατί η Pink κομματάκι δύσκολο), της έχει πάρει τηλεοπτική συνέντευξη κανονικά και με το νόμο. "Στην Ελβετία νομίζω είχα πάει; Δεν θυμάμαι", δήλωσε σχετικώς η Μπουλέ που μπορεί να μην θυμάται αν είχε πάει στην Ελβετία θυμάται όμως ξεκάθαρα ότι ρίχνει στην Pink ουκ ολίγα ποντάκια!

Και τώρα είναι που μου δημιουργούνται μεγάλες απορίες. Το κορίτσι το δικό μας, αν θυμάμαι καλά όπως είχε πει είναι 1.65, αυτή έρημη η Pink είναι δεν είναι 1.60 με τα χέρια στην ανάταση δηλαδή ε; Φαίνεται λοιπόν ότι όταν ο Θεός μοιράζει μπόι η Pink σίγουρα κράταγε ομπρέλα ενώ η Νάντια άνοιξε διάπλατα τα χέρια να πιάσει όσο περισσότερο μπορούσε. Όταν πάλι μοίραζε φωνές και οι δυο τους προσπάθησαν αφού κονταροχτυπήθηκαν, μία όμως τα κατάφερε! Ε δε γίνεται να τα έχεις και όλα σε αυτή τη ζωή…

Ελένη Αναστασάκη