Τι κοινό έχουν Καινούργιου-Μελέτη;

26.07.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τι γίνεται στο νησί των ανέμων ούτε που το φαντάζεσαι! Μιλάμε ότι ο άνεμος έχει φυσήξει όλη την showbiz και τελικά δε θα μείνει κανείς όρθιος!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τι γίνεται στο νησί των ανέμων ούτε που το φαντάζεσαι! Μιλάμε ότι ο άνεμος έχει φυσήξει όλη την showbiz και τελικά δε θα μείνει κανείς όρθιος! Τι κοινό μπορεί να έχουν άραγε η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελεονώρα Μελέτη εκτός του ότι είναι και οι δύο ξανθές και παρουσιάστριες; Μα φυσικά ότι τις φύσηξε και τις δυο ο άνεμος της Μυκόνου!

Η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή στη Μύκονο παρέα με την Έλενα Παπαβασιλείου έκαναν τα μπανάκια τους στην πασίγνωστη παραλία της Ψαρρού και έκαναν τους φωτογράφους αλλά και τους λουόμενους που είχαν αλληθωρίσει να παραμιλούν. Τώρα το πότε θα επιστρέψουν δεν το ξέρουμε αλλά ότι απολαμβάνουν την παρέα η μία της άλλης και ότι διασκεδάζουν είναι το μόνο σίγουρο!

Και η Ελεονώρα Μελέτη όμως βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με την παρέα της όπως είδαμε στο Star και όπως μάθαμε από το twitter της που το ενημερώνει έτσι ώστε να μη χάνουμε ποτέ τα ίχνη της! Ξενύχτια, μπανάκια, γλέντια καλοπέραση για την Ελεονώρα ήταν μέσα στο πρόγραμμα που όσο να πεις ένα ζόρι το τράβηξε φέτος το χειμώνα και τώρα ξεσαλώνει και με το δίκιο της!

"Κούβες λίμπρες και ρούμια σε ρουμοπάρτυ με φλο… και τον από πίσω", έγραψε η Ελεονώρα στο Twitter της ανεβάζοντας και μια φωτογραφία να τα πίνει!

Άραγε οι παρουσιάστριες συναντήθηκαν μεταξύ τους; Όπως και να έχει εκτός από το χρώμα των μαλλιών μοιάζουν και στις επιλογές τους: Μύκονος λοιπόν! Και τώρα πλέον αφού κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες των διάσημων της εγχώριας showbiz με μαγιό είμαι σίγουροι ότι έχει μπει το καλοκαίρι Σωτήρη μου!

Ελένη Αναστασάκη