Οι πιο περιζήτητες εργένισσες!

11.07.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το γνωστό "Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα" ταιριάζει γάντι στους Αμερικάνους, οι οποίοι όσον αφορά τα γούστα τους και τους πόθους τους, δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το γνωστό "Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα" ταιριάζει γάντι στους Αμερικάνους, οι οποίοι όσον αφορά τα γούστα τους και τους πόθους τους, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Γιατί, το λέω αυτό; Σε μία πρόσφατη έρευνα που έγινε (από εκείνες τις χαριτωμένες που κάνουν κάθε μήνα διάφορα περιοδικά) κι αφορούσε τις "πιο περιζήτητες εργένισσες", τα αποτελέσματα ήταν τω όντι...αποκαρδιωτικά για το τι σόι γυναίκες ποθούν. Πλην της Νικόλ Κίντμαν, η οποία αναδείχτηκε πανηγυρικά ως η "πιο περιζήτητη εργένισσα" του Χόλιγουντ, οι υπόλοιπες που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις δεν είναι και του γούστου.

Ας πούμε, δεύτερη αναδείχτηκε η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ κι ερωτώ με ποία λογική την ψήφισαν. Μήπως για τη σταθερότητα της στους γάμους; Μήπως για τους μακροχρόνιους σοβαρούς δεσμούς που συνάπτει; Μήπως για τα κάλλη της (καλή είναι δε λέω, αλλά υπάρχουν και καλύτερες). Για παράδειγμα, η Αντζελίνα Τζολί - όταν ανακοινώθηκε το διαζύγιο της με τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον, στήθηκε πανηγύρι από τα αρσενικά του κόσμου - η οποία είναι η θηλυκότητα προσωποποιημένη, βρέθηκε στην πέμπτη θέση, ενώ η Σάντρα Μπούλοκ, μόλις στην έκτη. Η Σάρον Στόουν, πάλι, δεν πρόλαβε να πει: "Αγόρια χώρισα" και τσουπ βρέθηκε να είναι η τρίτη πιο περιζήτητη εργένισσα του Χόλιγουντ. Τελικά, ο γάμος δε λέει.

Και για του λόγου το αληθές, γυναίκες διαζευγμένες, όπως η Μεγκ Ράιαν και η Τζένιφερ Γκάρνερ φιγουράρουν στην πρώτη δεκάδα. Η Μπρίντνεϊ Σπίαρς συνεχίζει να αποτελεί επιθυμία για τους άνδρες γι αυτό και είναι στην τέταρτη θέση. Το άσχετο της έρευνας (πιο άσχετο και από την Πρίσλεϊ) αποτελεί η παρουσία της Κουιν Λατίφα στη δεκάδα και συγκεκριμένα στην όγδοη θέση. Ναι, η πληθωρική μαύρη ηθοποιός του "Σικάγο" είναι πιο περιζήτητη και ποθητή στους άνδρες, από την Κάμερον Ντιάζ (10η) και την Γκάρνερ. Τι να πει κανείς για τα γούστα του Αμερικανού;