Μαζί Βίσση - Ρέμος;

15.05.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έντονες φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες, όπου θέλουν την Αννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο να είναι στην κίνηση που
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έντονες φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες, όπου θέλουν την Αννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο να είναι στην κίνηση που σηκώνουν τα χέρια για να τα δώσουν προκειμένου να συμφωνήσουν για να εμφανιστούν μαζί τον χειμώνα. Τι θέλω να πω με αυτό. Οι δύο καλλιτέχνες, όπως ακούγεται, εκτός απροόπτου την ερχόμενη σεζόν θα συνυπάρξουν επί πίστας και συγκεκριμένα στο "Studio Πειραιώς".

Το "ψηστήρι" για την συνεργασία - έκπληξη ξεκίνησε πριν λίγο καιρό και σύμφωνα με τις φήμες το άρχισε ο Γιάννης Παπαθεοχάρης, στενός φίλος του Ρέμου αλλά και της Βίσση, ενώ το συνέχισε η Sony που επιθυμούσε να δει τα δύο άξια τέκνα της μαζί στον ίδιο χώρο. Δεν είναι, όμως μόνο η Sony που τραβάει τις ίδιες επιθυμίες καθώς και πολλοί φαν του είδους έχουν το ίδιο απωθημένο. Κάτι που και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες έχουν, αν κρίνουμε από τα υπονοούμενα που πέταξαν στα βραβεία "Αρίων" του τύπου: "Εμείς πότε θα συνεργαστούμε;", "Σώπα κι έρχεται" και άλλα τέτοια.

Σίγουρο ακόμη δεν είναι τίποτα καθώς έχουν να συζητήσουν καθοριστικές λεπτομέρειες, όπως αφίσες, χρόνους παρουσίας, πρώτο όνομα και άλλα τέτοια που αοιδοί έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους, μία ώρα αρχίτερα. Για του λόγου το αληθές, χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι μικροί μας τούτοι ήρωες. Η μεν Βίσση είχε δώσει τα χέρια με τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος την "έφτυσε" για την Δέσποινα Βανδή, ο δε Ρέμος είχε κανονίσει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά στράβωσε στο τέλος η συνεργασία επειδή ο εν λόγω αοιδός θα εμφανιστεί και σε άλλο κέντρο της πόλης. Τέλος πάντων, τις επόμενες μέρες θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα και για το καλό όλων μας είθε να είναι θετικά.