Σκέφτεται γάμο η Αθηνά Ωνάση;

09.05.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Ανέμελες στιγμές στο πλευρό του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο περνάει η Αθηνά Ωνάση, η οποία για τα μάτια του "Ντόντα" και μόνο γι αυτά, έχει κάνει
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ανέμελες στιγμές στο πλευρό του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο περνάει η Αθηνά Ωνάση, η οποία για τα μάτια του "Ντόντα" και μόνο γι αυτά, έχει κάνει την διαδρομή Βέλγιο - Βραζιλία, Κολιάτσου - Παγκράτι σε ώρα αιχμής (πως να το κάνουμε είναι μεγάλη η διαδρομή). Η νεαρά "χρυσή" κληρονόμος με την πρώτη ευκαιρία και για τον παραμικρό λόγο παίρνει το αεροπλάνο και τσουπ πηγαίνει στην Βραζιλία προκειμένου να δει από κοντά τον καλό της, ο οποίος πριν λίγες μέρες προκρίθηκε στο Παναμερικανικό τελικό ιππασίας.

Εννοείται πως τον αγώνα αυτό, η Αθηνά τον παρακολούθησε live, όπου από την πολλή την αγωνία της έφαγε ένα νύχι. Από τον αγώνα αυτό κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες όπου σε μία από αυτές, το ερωτευμένο ζεύγος κάθεται στις κερκίδες και κοιτάζεται μελιστάλαχτα μες στα μάτια, με την Αθηνά να χαϊδεύει τρυφερά τον καλό της στο μάγουλο. Πάντως, είναι γεγονός πως η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση διάγει την καλύτερη φάση της ζωής της και μόνο από το χαμόγελο της ερωτευμένης που μονίμως έχει ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της, μπορείς να διαπιστώσεις του λόγου το αληθές.

Μέχρι που κυκλοφορούν κάτι φήμες σύμφωνα με τις οποίες το ενδεχόμενο ενός γάμου δεν χαλάει ούτε τη μικρή Αθηνά ούτε τον 30χρονο Αλβάρο. Το αντίθετο, μάλιστα, σκέφτονται την προοπτική αυτή καθότι η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο κι ένα αίσιο τέλος απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Τώρα, ποια είναι η θέση του πατρός Τιερί Ρουσέλ δεν το γνωρίζω, αφού ακόμη δεν έχουν πέσει στο τραπέζι οι πρώτες συζητήσεις για γάμο.