Στη Μύκονο με τα παιδιά η Μενεγάκη!

10.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νύχτες στη Μύκονο με τα παιδιά της παρέα περνάει η Ελένη Μενεγάκη αυτές τις μέρες. Ο «Καφές» της τελείωσε για τη φετινή σεζόν και η παρουσιάστρια πήρε τα παιδιά της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νύχτες στη Μύκονο με τα παιδιά της παρέα περνάει η Ελένη Μενεγάκη αυτές τις μέρες. Ο «Καφές» της τελείωσε για τη φετινή σεζόν και η παρουσιάστρια πήρε τα παιδιά της και πήγαν διακοπές στη Μύκονο, που είναι το αγαπημένο νησί της Ελένης και με κάθε ευκαιρία το επισκέπτεται. Μαμά και παιδιά κάνουν μπάνιο στην Ψαρού, τραβώντας τα βλέμματα των υπόλοιπων λουομένων.

Γιατί, σιγά μην περάσει απαρατήρητη κοτζάμ Μενεγάκη κι ας φοράει μεγάλα μαύρα γυαλιά, καπέλο και είναι τίγκα στην αντηλιακή. Μάλιστα, η κάμερα συνέλαβε την Ελένη στις ξαπλώστρες της Ψαρούς με την κόρη της, Λάουρα και λίγο αργότερα οι δυο τους έπαιζαν μέσα στη θάλασσα. Λεπτό δεν άφησε από μακριά της τη μικρή, ενώ κάθε λίγο και λιγάκι της ανανέωνε το αντηλιακό. Αυτό, θα πει προσεκτική και σωστή μητέρα.

Ωστόσο, η Μενεγάκη μιλούσε πολλή ώρα και στο κινητό της. Γιατί, μπορεί να βρίσκεται σε διακοπές, όμως, οι δουλειές τρέχουν και δη τώρα που πρέπει να βρει νέους συνεργάτες. Ειδικά, μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Ζαρίφη. Πάντως, η Ελένη δεν έχει σχολιάσει τα όσα ακούγονται ότι δηλαδή η πρώην συνεργάτιδα της θα αναλάβει τον «Πρωινό Καφέ». Μια μικρή έκπληξη, όμως, θα πρέπει να την ένιωσε.