"Τελικά, η Μαντόνα... καμπάλισε τον Ροντρίγκεζ"!

09.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλα ζόρια τραβάει τον τελευταίο καιρό η Μαντόνα και πολύ φοβάμαι μήπως μου την ζαλίσουν πολύ και στο τέλος ακυρώσει τη συναυλία της στην Ελλάδα. Διαζύγια, επανασυνδέσεις,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλα ζόρια τραβάει τον τελευταίο καιρό η Μαντόνα και πολύ φοβάμαι μήπως μου την ζαλίσουν πολύ και στο τέλος ακυρώσει τη συναυλία της στην Ελλάδα. Διαζύγια, επανασυνδέσεις, κρυφές σχέσεις, κερατώματα, μια πρώην να την κατηγορεί για όλα τα δεινά του κόσμου, ο αδελφός της να βγάζει τα άπλυτα της στη φόρα με ένα βιβλίο, πόσο να αντέξει στο τέλος η «Βασίλισσα»; Ελπίζω πολύ.

Τελευταία εξέλιξη στο σήριαλ «Μαντόνα - Άλεξ Ροντρίγκεζ» είναι οι δηλώσεις της πρώην συζύγου του παίκτη του μπέιζμπολ, η οποία έχει πάρει φόρα και κατηγορεί την Μαντόνα για όλα. Η εν λόγω είναι σίγουρη ότι έχει σχέση με τον σύζυγό της και ότι τον ξεμυάλισε, εγκαταλείποντας εκείνος με τη σειρά του τη συζυγική τους κλίνη. Το γεγονός ότι κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την εν λόγω να έχει κι αυτή εξωσυζυγική σχέση με τον Λένι Κράβιτς, μάλλον το προσπερνάμε.

Η σύζυγος του Ροντρίγκεζ, η οποία ζήτησε διαζύγιο με το που γράφτηκε ότι την απατά με την Μαντόνα, κατηγορεί την «Βασίλισσα» ότι μύησε τον 32χρονο στα μυστικά της Καμπάλα. Αυτό πάλι το κακό της Μαντόνα; Μην γνωρίσει άνθρωπο, αμέσως να τον... καμπαλίσει! Ούτε ο Τομ Κρουζ με την Σαϊεντολογία δεν κάνει έτσι. Πάντως, η πρώην κυρία Ροντρίγκεζ έχει δίκιο σχετικά με την Καμπάλα, αφού ο Άλεξ πριν λίγες μέρες συναντήθηκε με έναν ιερέα της αίρεσης και μάθαινε περισσότερες λεπτομέρειες.