Του αδελφού της η μαχαιριά!

09.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Το αίμα νερό δεν γίνεται κι άμα γίνει δεν πίνεται». Ωστόσο, στην περίπτωση της Μαντόνα και του αδελφού της, Κρίστοφερ Τσικόνε, αυτό μάλλον δεν ισχύει. Γιατί, αν ο μικρότερος αδελφός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Το αίμα νερό δεν γίνεται κι άμα γίνει δεν πίνεται». Ωστόσο, στην περίπτωση της Μαντόνα και του αδελφού της, Κρίστοφερ Τσικόνε, αυτό μάλλον δεν ισχύει. Γιατί, αν ο μικρότερος αδελφός της «Βασίλισσας της Ποπ» δεν κάνει πίσω την τελευταία στιγμή κι εκδοθεί τελικά το βιβλίο που έγραψε «Η ζωή μου με την αδελφή μου Μαντόνα», τότε εκείνη δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να κάνει... το αίμα νερό και να το πιει. Και μη χειρότερα.

Βλέπεις, ο Κρίστοφερ φύλαξε για την αδελφή του (που όλα αυτά τα χρόνια τον είχε από κοντά) τη χειρότερη έκπληξη για τα 50στα γενέθλια της κι αυτό που λένε να φοβάσαι τους συγγενείς, εδώ ισχύει με το παραπάνω. Στο βιβλίο αυτό, ο Τσικόνε αναφέρεται με λεπτομέρειες στην προσωπική ζωή της διάσημης αδελφής του, σε ερωτικά σκάνδαλα, στις θυελλώδεις σχέσεις της, στις κραιπάλες που κάνει και στα ναρκωτικά. Εννοείται πως μιλάει και για τον γάμο της με τον Γκάι Ρίτσι, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι θα είχε χωρίσει από καιρό, αλλά ένας ραβίνος της Καμπάλα έχει αναλάβει χρέη σύμβουλου γάμου και δεν τους αφήνει να πάρουν διαζύγιο.

Ωστόσο, το καλύτερο μας το ρίχνει με το «καλημέρα». Αποκαλύπτει για το καυτό φιλί που αντάλλαξε σε ένα πάρτι με την Γκούινεθ Πάλτροου, αφού πρώτα χόρεψαν μαζί έναν αισθησιακό χορό. Το λεσβιακό φιλί της Μαντόνα, είναι αλήθεια πως δεν μας σοκάρει, αφού στο παρελθόν έχει δώσει κι άλλα τέτοια καυτά φιλιά (Σπίαρς, χορεύτριες της). Αυτό που σοκάρει είναι η χαμηλοβλεπούσα και μαζεμένη Πάλτροου, της οποίας και κανείς δεν το έχει να κάνει τέτοια ξεσαλώματα. Η Μαντόνα δεν θέλει να σχολιάσει την κίνηση του αδελφού της, όμως, λένε ότι είναι τα μάλα στεναχωρημένη.