Αυτοκτόνησε διάσημο μοντέλο!

30.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τραγικό τέλος στη ζωή της έδωσε το διάσημο μοντέλο, Ruslana Korshunova, το μεσημέρι του Σαββάτου προκαλώντας σοκ και πολλά ερωτηματικά στο χώρο της μόδας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τραγικό τέλος στη ζωή της έδωσε το διάσημο μοντέλο, Ruslana Korshunova, το μεσημέρι του Σαββάτου προκαλώντας σοκ και πολλά ερωτηματικά στο χώρο της μόδας. Το μόλις 20 χρονών μοντέλο από το Καζακστάν έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στον έβδομο όροφο, που βρίσκεται στην πιο ακριβή και glamour συνοικία της Νέας Υόρκης, στο Μανχάταν.

Η είδηση του θανάτου της προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους ανθρώπους που την ήξεραν, οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν πώς ένα νεαρό κορίτσι με το μέλλον της να διαγράφεται λαμπρό στο χώρο της μόδας, έδωσε τέλος στη ζωή της. Οι εργάτες της περιοχής έμειναν εμβρόντητοι όταν είδαν την κοπέλα να πέφτει με δύναμη από τον έβδομο όροφο σχεδόν δίπλα τους. Η αστυνομία έλεγξε το διαμέρισμα της Ruslana και από τις έρευνες δεν βρέθηκαν σημεία πάλης, ενώ το πλέγμα του μπαλκονιού της ήταν κομμένο. Στοιχεία που τους οδηγούν στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας.

Η 20χρονη, που είχε «μαγέψει» τους πάντες με την ομορφιά της - πολλοί έλεγαν πως ήταν σα... νεράιδα του παραμυθιού - είχε κάνει πολλά εξώφυλλα σε μεγάλα περιοδικά, ενώ το τελευταίο ήταν για λογαριασμό της αμερικανικής Vogue. Ανήκε στο πρακτορείο μοντέλων IMG (διάσημες πελάτισσες είναι η Χάιντι Κλουμ και η Κέιτ Μος) και κέρδιζε πολλά χρήματα με τα οποία βοηθούσε οικονομικά την οικογένεια της στο Καζακστάν.

Η στενή της φίλη και ο πρώην αγαπημένος της, που είναι και οι τελευταίοι που είχαν επικοινωνία μαζί της, υποστηρίζουν ότι δεν κατάλαβαν ότι είχε κάποιο πρόβλημα, ούτε τους είπε κάτι. Ωστόσο, κάποιοι υποστηρίζουν ότι η Ruslana αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πάντως, κανείς δεν θα μάθει ποτέ την αλήθεια, αφού το μοντέλο δεν άφησε πίσω της κάποιο σημείωμα.