Η Παπουτσάκη έδιωξε τον Καραφώτη!

26.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το καπελάκι της στραβά φόρεσε κι άντε γεια η Κατερίνα Παπουτσάκη, αφού αυτή ζήτησε από τον Κώστα Καραφώτη να χωρίσουν. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στο περιοδικό Down Town
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το καπελάκι της στραβά φόρεσε κι άντε γεια η Κατερίνα Παπουτσάκη, αφού αυτή ζήτησε από τον Κώστα Καραφώτη να χωρίσουν. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στο περιοδικό Down Town και ήταν κάτι που πάνω κάτω όλοι ξέραμε. Ότι δηλαδή η απόφαση του χωρισμού ήτο δική της, με τον Καραφώτη να μένει στα... κρύα του λουτρού.

Η Παπουτσάκη δεν ήθελε να αναφερθεί περισσότερο στη σχέση της με τον τραγουδιστή και για ποιο λόγο αποφάσισε να χωρίσουν, αφού όλα έδειχναν πως το ζευγάρι τα πήγαινε καλά και μάλιστα τον τελευταίο καιρό έμεναν μαζί στο σπίτι της Κατερίνας. Το μόνο που ήταν ότι ο χωρισμός τους αυτή τη φορά είναι οριστικός και δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν.

«Όταν δε νιώθω άλλο ερωτευμένη, απλά χωρίζω» δήλωσε η Κατερίνα και αναρωτιέμαι αν είναι αυτός ο λόγος. Βλέπεις, πολλοί λένε πως ο χωρισμός ήρθε επειδή τον τελευταίο καιρό είχαν πολλά νεύρα, η Παπουτσάκη ασχολείτο με το ρόλο της ως «Αλίκη» στο νέο σήριαλ του Alpha και ο Καραφώτης δεν μπορούσε να καταλάβει ότι προτεραιότητα της καλής του είναι η καριέρα της.

Πάντως, η ίδια δείχνει να είναι καλά και να ξεπερνάει τη φάση του χωρισμού. Σε αυτό βοηθούν οι φίλοι της, όπως λέει, αλλά και η δουλειά της. Όσο για τον Κώστα; Δεν μπορείς να πεις ότι είναι στην καλύτερη φάση του, ωστόσο δεν τα βάφει μαύρα και φροντίζει να βγαίνει με φίλους του για να ξεχαστεί.