Νέα ένταση για Βανδή - Βοσκόπουλο!

14.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Επανακυκλοφόρησαν οι φήμες που θέλουν την Δέσποινα Βανδή και τον Τόλη Βοσκόπουλο να τρώγονται επί καθημερινής βάσεως
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Επανακυκλοφόρησαν οι φήμες που θέλουν την Δέσποινα Βανδή και τον Τόλη Βοσκόπουλο να τρώγονται επί καθημερινής βάσεως, σαν τον σκύλο με την γάτα. Αυτό βέβαια μικρή σημασία έχει, διότι σε λίγο καιρό από τώρα το κέντρο θα κλείσει. Ο Μάρτης, γδάρτης και ο κακός παλουκοκαύτης τους απέμεινε, γι αυτό και ο επιχειρηματίας, Ηλίας Μαροσούλης δεν ανησυχεί ιδιαίτερα, αναλαμβάνοντας κάθε φορά χρέη πυροσβέστη.

Το αυτό συνέβη τις προάλλες όταν η Δέσποινα Βανδή ζήτησε να παραμείνει κλειστό το REX και την Τετάρτη, προκειμένου να έχει τριήμερο ρεπό (Καθαρή Δευτέρα, Τρίτη). Βλέπεις, ελέω Αποκριών η αοιδός ήρθε και κουράστηκε, οπότε μία τριήμερη ανάπαυλα ήταν ο, τι έπρεπε για την περίπτωση της. Είπε την σκέψη της στον Μαροσούλη κι αυτός που δεν ήθελε να της χαλάσει χατίρι, συμφώνησε μαζί της. Έλα, όμως, που λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Ο γνωστός αοιδός με το που άκουσε τα καθέκαστα έγινε...Τούρκος, διότι δεν καταλάβαινε για ποιο λόγο το μαγαζί έπρεπε να παραμείνει κλειστό για τρεις βραδιές. Λόγο στον λόγο τα αίματα άναψαν, αλλά στο τέλος βρέθηκε η λύση. Ικανοποιήθηκε η επιθυμία της Βανδή. Βέβαια, ο Βοσκόπουλος δεν κάθισε να σκάσει, ούτε του κακόπεσε τελικά το ρεπό, αφού και ξεκουράστηκε και με την οικογένεια του πέρασε πρίμα το τριήμερο.