Οι ευχές της νυν στην πρώην!

23.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι γλυκιά, τι καλή, τι τρυφερή, μα πάνω απ’ όλα τι ανώτερος άνθρωπος που είναι η Κέιτι Χολμς. Κορίτσι μάλαμα μιλάμε και για του λόγου το αληθές, έστειλε πρόσφατα ένα δώρο στη Νικόλ Κίντμαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι γλυκιά, τι καλή, τι τρυφερή, μα πάνω απ’ όλα τι ανώτερος άνθρωπος που είναι η Κέιτι Χολμς. Κορίτσι μάλαμα μιλάμε και για του λόγου το αληθές, έστειλε πρόσφατα ένα δώρο στη Νικόλ Κίντμαν με τις καλύτερες ευχές της για τον ερχομό του μωρού.

Κάτι τέτοια βλέπει ο Τομ Κρουζ και νιώθει περήφανος για την επιλογή συζύγου που έκανε. Η Κέιτι έστειλε με κούριερ στη μακρινή Αυστραλία, όπου βρίσκεται η Νικόλ ένα καλάθι με μωρουδιακά ρούχα και παιγνίδια, μία κουβερτούλα κι ένα σημείωμα με ευχές στην μέλλουσα μαμά, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ποία ήταν η αντίδραση της Νικόλ, όταν της ήρθε το... πακέτο από το Αμέρικα, είναι άγνωστο. Πάντως, η νυν κυρία Κρουζ ξόδεψε παραπάνω από δύο χιλιάδες δολάρια για τα δώρα. Ανώτερη και γαλαντόμα. Όσο για την Κίντμαν, αυτή και ο σύζυγός της, Κιθ Ούρμπαν περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτο τους παιδί, που όπως ακούγεται θα είναι αγόρι!