Ο Τζάκσον και η...παιδεραστία!

13.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Μάικλ (Τζάκσον) για λίγο ξαποστά και πάλι προς την δόξα (δημοσιότητα) τραβά! Ο πάλαι ποτέ "βασιλεύς της Ποπ", επειδή τα φώτα της δημοσιότητας έφυγαν και πάλι από πάνω του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Μάικλ (Τζάκσον) για λίγο ξαποστά και πάλι προς την δόξα (δημοσιότητα) τραβά! Ο πάλαι ποτέ "βασιλεύς της Ποπ", επειδή τα φώτα της δημοσιότητας έφυγαν και πάλι από πάνω του κι επειδή ο άνθρωπος τις μέρες αυτές βγάζει ένα συλλεκτικό cd, αποφάσισε να στρέψει μόνος του τα περίφημα φώτα πάνω του. Έδωσε, λοιπόν, μία συνέντευξη, στην οποία είπε πράματα και θάματα, προκαλώντας απίστευτο σάλο.

Ο Τζάκσον παραδέχτηκε πως διαθέτει ένα τεράστιο κρεβάτι που χωράει όλο τον κόσμο, από γυναίκες μέχρι παιδιά. Μάλιστα, για τα τελευταία επεσήμανε πως του αρέσει να ξαπλώνει μαζί τους, αλλά στο εντελώς φιλικό. Δεν υπάρχει, δηλαδή, ίχνος ερωτικής διάθεσης απέναντι τους. Οι αποκαλύψεις αυτές, ήταν το μεγάλο "κλου" της συνέντευξης, με αποτέλεσμα οι άλλες που έκανε, να περάσουν σε δεύτερη μοίρα.

Γιατί, ποιον ενδιαφέρουν αν ο Μάικλ έχει πείσει τον εαυτό του πως το "Αλιεν" πρόσωπο που διαθέτει είναι "δώρο" της φύσης και ουχί αποτέλεσμα των πάμπολλων πλαστικών επεμβάσεων; Ή πάλι, ποιος νοιάζεται, αν ο καλλιτέχνης επιβεβαίωσε αυτό που όλοι υποψιάζονταν, ότι τα παιδιά του τα απέκτησε με την μέθοδο της τεχνικής γονιμοποίησης; Αν κι εδώ, είναι κομμάτι πιπεράτες οι αποκαλύψεις πως την μητέρα του ενός γιου του, δεν την γνώρισε ποτέ, αλλά την χρησιμοποίησε απλά για να κυοφορήσει το τέκνο του. Ή όταν γεννήθηκε η κόρη του την άρπαξε με τον πλακούντα, επειδή δεν είχε εμπιστοσύνη στον γιατρό.

Πάντως, το θέμα της παιδεραστίας του Τζάκσον επανήλθε στο προσκήνιο και συγκεκριμένα τηλεοπτικό κανάλι πρόκειται να προβάλλει ένα ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση, έχοντας μάλιστα πολλές αποκαλύψεις. Ο Μάικλ έχει γίνει έξω φρενών με το θέμα αυτό, ζητώντας να μην προβληθεί, αλλά ως φαίνεται μάταια φωνάζει. Αξίζει, όμως, να σημειωθεί πως πολλοί συνάδελφόι του, ανάμεσα τους η Κάιλι Μινόγκ, έχουν πάρει το μέρος του υποστηρίζοντας όπως ο Μάικλ δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Ωστόσο, στο μεγάλο και άνετο, με το ορθοπεδικό στρώμα κρεβάτι, δεν έχει πρόβλημα να κοιμούνται μικρά παιδιά.