Η Ελένη, ο οργασμός και το βιάγκρα...

17.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το ένα σοκ μετά το άλλο παθαίνει η Ελένη Μενεγάκη και πρέπει κάπως να την προστατέψουν οι συνεργάτες της, διότι δεν είναι για απανωτές και μεγάλες συγκινήσεις. Έτσι, μετά το
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το ένα σοκ μετά το άλλο παθαίνει η Ελένη Μενεγάκη και πρέπει κάπως να την προστατέψουν οι συνεργάτες της, διότι δεν είναι για απανωτές και μεγάλες συγκινήσεις. Έτσι, μετά το σοκ της Παρασκευής ότι κατάστημα γνωστού Οίκου στην Κηφισιά πωλούσε «μαϊμού» τσάντες, ήρθε ένα άλλο σοκ να συγκλονίσει την παρουσιάστρια. Υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν πάντα οργασμό!!!

Τι να το ακούσει αυτό η Ελένη; Ήρθε και γούρλωσε το μάτι με απορία για τις... εξωγήινες αυτές ανοργασμικές γυναίκες. Το πρωί της Δευτέρας είχαν γι’ ακόμη μία φορά θέμα για σεξ και ο κόκκινος καναπές της παρουσιάστριας έζησε μεγάλες στιγμές, βγαλμένες από το ένδοξο παρελθόν της παρουσιάστριας. Η καλεσμένη της εκπομπής έχει γράψει το βιβλίο «69 μαθήματα sex» και σε αυτό αναφέρεται και στις γυναίκες που δεν έχουν οργασμό. Τι το ήθελε η συγγραφέας; Σόκαρε την παρουσιάστρια, η οποία δεν μπορούσε με τίποτε να φανταστεί ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν οργασμό!!!

Κι αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, μετά ρώτησε όλο αγωνία, αν αυτές οι γυναίκες (οι... εξωγήινες) μπορούν να «θεραπευτούν» με το βιβλίο αυτό. Μακάρι γιατί δεν είναι να βάζει η Ελένη στενοχώριες στο κεφάλι της, ειδικά τώρα που ξαναβρήκε το κέφι της. Γιατί αγαπημένε μου, πολύ στενοχωρήθηκε για τις γυναίκες αυτές. Ωστόσο, η κουβέντα τους πήγε και στο βιάγκρα. Της Ελένης δεν της έχει τύχει να πάρει το μπλε χάπι κάποιος σύντροφός της (πολύ τυχερό κορίτσι στο σεξ η Ελένη τελικά), αλλά από γνωστούς που ξέρει, τα αποτελέσματα του χαπιού είναι ορατά. Προσοχή, το διευκρίνισε η γυναίκα. Δεν έχει δει με τα μάτια της τα ευεργετικά αποτελέσματα του βιάγκρα. Από μαρτυρίες γνωστών μίλησε.