Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Παπαδάκη;

17.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει οι φήμες ότι ο Γιώργος Παπαδάκης όχι μόνο θα αποτελέσει του χρόνου παρελθόν από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, αλλά θα αποτελέσει

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει οι φήμες ότι ο Γιώργος Παπαδάκης όχι μόνο θα αποτελέσει του χρόνου παρελθόν από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, αλλά θα αποτελέσει γενικότερα παρελθόν από την τιβί. Βλέπεις, κάποια σενάρια τον θέλουν να κρεμάει τα... τηλεοπτικά του παπούτσια.

Μέχρι να γίνει, όμως, αυτό και να δούμε ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή, παρακολουθούμε το τηλεοπτικό του παρόν που φευ για εκείνον δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι το καλύτερο κι επίσης δεν μπορούμε να πούμε ότι διάγει τρελές στιγμές στο κανάλι του Αμαρουσίου. Από απότομο «κόψιμο» σε απότομο «κόψιμο» τον πηγαίνουν και βλέπω στο τέλος τον Παπαδάκη να τα παίρνει κρανίο και στο τέλος να... αυτοκόβεται.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που τού έριξαν μαύρο και δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει το κοινό και το πρωί της Δευτέρας του έκαναν το ίδιο. «Θα τα πούμε α...» πρόλαβε να πει ο καψερός και το σήμα τέλους έπεσε. Ούτε να ολοκληρώσει δεν τον άφησαν. Αλλά κι αυτός να μου πεις... πολυλογάς. Θες να αποχαιρετήσεις το κοινό σου; Πες ένα «goodbye», ένα «τσάο», ένα «γεια σας» που είναι σύντομα. Τι τη θες ολόκληρη φράση; Βλέπεις, ότι καίγονται στη ροή του προγράμματος, δεν έχουν ώρα για... φλυαρίες.