"Ο γαμπρός το έσκασε"!

16.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κουφέτα περιμέναμε να φάμε, ότι χώρισαν μάθαμε. Ο λόγος για την Κέιτ Χάντσον και τον Όουεν Γουίλσον, οι οποίοι δύο μήνες μετά την επανασύνδεση τους, αποφάσισαν να χωρίσουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κουφέτα περιμέναμε να φάμε, ότι χώρισαν μάθαμε. Ο λόγος για την Κέιτ Χάντσον και τον Όουεν Γουίλσον, οι οποίοι δύο μήνες μετά την επανασύνδεση τους, αποφάσισαν να χωρίσουν. Κι ας οργίαζαν οι φήμες την περασμένη εβδομάδα ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε.

Βέβαια, η απόφαση να το διαλύσουνε δεν πάρθηκε από κοινού, αλλά ήταν επιθυμία του Γουίλσον. Ο ηθοποιός, που τον περασμένο Αύγουστο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας - λόγω του πρώτου χωρισμού με την Χάντσον - αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να μείνει στη σχέση, διότι δεν είναι έτοιμος για σοβαρή δέσμευση.

Η απόφαση του στεναχώρησε τα μάλα την κόρη της Γκόλντι Χόουν, η οποία από τη μία ένιωθε ενοχές για την απόπειρα αυτοκτονίας του αγαπημένου της και από την άλλη πίστευε ότι η σχέση τους θα είχε ευτυχή κατάληξη. Εξάλλου, τα γενέθλια της τα πέρασε με τους γονείς του Όουεν, οι οποίοι τη συμπαθούν πολύ. Το παρήγορο στην ιστορία είναι ότι όλοι είναι με το μέρος της κι αυτή τη φορά συμπαραστέκονται στην ίδια. Πάντως, κανείς δεν ξέρει αν ο χωρισμός τους είναι οριστικός και δεν πρόκειται για μία κρίση πανικού του ηθοποιού.