Μενεγάκη: γάμος με τον Ματέο; Ή πίσω στον Λάτσιο;

12.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το φέρνει από εδώ η Ελένη Μενεγάκη, το φέρνει από εκεί, γι’ ακόμη μία φορά καταφέρνει να μας κάνει να ασχολούμαστε μαζί της και δη με τα προσωπικά της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το φέρνει από εδώ η Ελένη Μενεγάκη, το φέρνει από εκεί, γι’ ακόμη μία φορά καταφέρνει να μας κάνει να ασχολούμαστε μαζί της και δη με τα προσωπικά της. Εξάλλου, τον τελευταίο ένα χρόνο, αυτά είναι που μας απασχολούν περισσότερο. Πριν λίγες μέρες ασχοληθήκαμε με το μονόπετρο-κοτρόνα στο δάχτυλό της και ποιος της το χάρισε. Για την ακρίβεια, αμέσως σκεφτήκαμε ότι πρόκειται για δώρο του Ματέο Παντζόπουλου, που ίσως να συνοδεύτηκε και με την απαραίτητη, συγκινητική πρόταση γάμου.

Εξάλλου, οι φήμες ότι η Μενεγάκη σκοπεύει να παντρευτεί με το νέο της αγαπημένο όλο και φουντώνουν. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι, που το έχουν σχεδόν σίγουρο ότι η παρουσιάστρια είναι έτοιμη για το τρίτο στεφάνι. Βλέπεις, αγαπημένε μου, όσοι τη γνωρίζουν, έχουν να λένε πόσο ερωτευμένη είναι με τον Ματέο, ο οποίος πια έχει γίνει αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας της. Και να περιμένεις, οσονούπω, να έχουμε και την πρώτη δημόσια εμφάνιση τους ως ζεύγος, αφού πια (και με το διαζύγιο στο χέρι) η Ελένη δεν έχει λόγο να κρύβει τη νέα της σχέση.

Μη βλέπεις, που ακόμη κρύβει τα περιοδικά, που τη φιλοξενούν στο εξώφυλλο με το αμόρε της. Θα έρθει η στιγμή εκείνη, που θα τα δείχνει χωρίς πρόβλημα. Μέχρι εδώ όλα ωραία και καλά. Έλα, όμως, που η Ελένη έχει βαλθεί να μας κάψει και το τελευταίο εγκεφαλικό κύτταρο, αφού (άκουσον άκουσον αγαπημένε μου) το μονόπετρο-κοτρόνα που φορούσε δεν ήταν δώρο του νυν, αλλά του πρώην, Γιάννη Λάτσιου! Πότε της το έδωσε; Λογικά, την εποχή που ήταν ζευγάρι, διότι τώρα δε βρίσκω το λόγο να της κάνει τέτοιο δώρο.

Και είναι να απορείς γιατί η παρουσιάστρια αποφάσισε να το φορέσει και μάλιστα φρόντιζε στην εκπομπή της να μας το δείχνει και να μας στραβώνει με τη γυαλάδα του. Αλήθεια, ο Ματέο τι είπε για την κίνηση αυτή της αγαπημένης του; Δεν τον πείραξε που φορούσε το δαχτυλίδι του πρώην; Έλα μου ντε. Περιττό, δε, να σου πω ότι ενώ οι φήμες θέλουν την Ελένη να παντρεύεται (όχι άμεσα) τον Παντζόπουλο, κυκλοφορούν και κάποια σενάρια που λένε ότι θέλει πίσω τον Λάτσιο!!! Καλά, αυτά μοιάζουν με σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά και το να φοράει το δαχτυλίδι του τέως συζύγου, είναι λογικό;;;