Το ατύχημα της Σίφερ

25.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το "βραβείο γκαντεμιάς" κερδίζει πανηγυρικά η Κλόντια Σίφερ, μετά από το απίστευτο ατύχημα που είχε σε πάρτι, όπου είχε πάει.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το "βραβείο γκαντεμιάς" κερδίζει πανηγυρικά η Κλόντια Σίφερ, μετά από το απίστευτο ατύχημα που είχε σε πάρτι, όπου είχε πάει. Το γνωστό μοντέλο, εγκυμονούσα στον έβδομο μήνα, από το πουθενά και στα καλά καθούμενα βρίσκεται στο νοσοκομείο και πρόκειται να μπει στο χειρουργείο. Η ιστορία, που τέτοιο σκηνικό ούτε σε μαύρη κωμωδία δεν το βλέπεις, συνέβη σε ένα πάρτι όπου ήταν καλεσμένη και ξεκίνησε από το τζάκι.

Η Σίφερ είχε καθίσει δίπλα σε αυτό, προκειμένου να ζεσταθεί κι εκεί που έπαιρνε μια δόση πυράς πετάχτηκε ένα κομμάτι αναμμένο ξύλο κι έπεσε πάνω στο πόδι της. Κανονικά, το λιγότερο που θα μπορούσες να πάθεις σε αυτή την περίπτωση, είναι να σου γίνει το πόδι...κάρβουνο. Η "γκαντέμω" Κλόντια όμως, όχι μόνο δεν κάηκε, αλλά της έσπασαν και τρία κόκαλα. Αυτή τη διάγνωση έκαναν οι γιατροί, στο νοσοκομείο του Λονδίνου που την πήγε ο σύζυγός της μετά από αφόρητους πόνους. Εκεί, της είπαν πως πρέπει οπωσδήποτε να μπει στο χειρουργείο, ενώ λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της δεν μπορούν να της χορηγήσουν αναλγητικά χάπια.

Τώρα, η Σίφερ βρίσκεται στο νοσοκομείο, αλλά μη νομίζεις ότι το μοντέλο είναι μες στη μαύρη στεναχώρια. Αφού έφαγε την "κρυάδα" και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι "είμαι η γκαντέμω της υφηλίου", ξεκίνησε να κάνει τις πρώτες της βόλτες στο νοσοκομείο και να περιμένει την ώρα που θα επιστέψει σπίτι της. Αυτός, πάντως, που φέρει βαρέως το ατύχημα είναι ο σύζυγός της, Μάθιου Βον, ο οποίος ως ο "στυλοβάτης του σπιτιού" έχει να ανησυχεί διπλά: για την σύζυγο και το παιδί. Οι γιατροί, ωστόσο τον καθησυχάζουν, αφού μάνα και τέκνο δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο.