Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του Απόλλωνα

08.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, αναβλήθηκε για σήμερα Παρασκευή η πρεμιέρα στον "Απόλλωνα" κι ας όψεται γι αυτό ο καιρός που έριχνε...καρεκλοπόδαρα.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Αναβλήθηκε για σήμερα Παρασκευή η πρεμιέρα στον "Απόλλωνα" κι ας όψεται γι αυτό ο καιρός που έριχνε...καρεκλοπόδαρα. Μολονότι, οι αοιδοί του κέντρου, Καίτη Γαρμπή και Γιώργος Τσαλίκης είχαν πάει από νωρίς στο κέντρο για να ετοιμαστούν για τη μεγάλη βραδιά, η βροχή που έπεφτε έξω ασταμάτητα, οι αστραπές και οι βροντές, τους έκαναν να πάρουν από κοινού με τον ιδιοκτήτη του κέντρου, Γιάννη Παπαθεοχάρη την απόφαση να την αναβάλλουν.

Όλοι τους περίμεναν με αγωνία τι θα κάνει ο καιρός και όσο έβλεπαν ότι η κατάσταση παρέμενε η ίδια και χειρότερα, προσανατολίζονταν στην ιδέα να την αναβάλλουν για σήμερα. Η μεγάλη απόφαση πάρθηκε τελικά στις 7 το απόγευμα με το σκεπτικό πως τη στιγμή που έξω αστράφτει και βροντάει, ποιος τρελός θα πάρει το αμάξι του και θα κατέβει μέχρι τη Συγγρού για να πάει να διασκεδάσει. Λίγοι θα ήταν οι "τολμηροί" που θα το έκαναν κι επειδή που καιρός για...ρίσκα είπαν να το αφήσουν για την Παρασκευή που όπως είπαν και οι μετεωρολόγοι ο καιρός θα φτιάξει. Όπερ κι έγινε καθώς σήμερα ο ήλιος λάμπει, τα...πουλιά κελαηδούν και γενικά οι καιρικές συνθήκες ευνοούν...τέτοιες μεγάλες πρεμιέρες σε κέντρα.

Αυτό βέβαια σημαίνει πως η έναρξη του "Απόλλωνα" συμπέφτει με αυτή του "Fever" και άρα συνεπάγεται Γαρμπή - Τσαλίκης εναντίον Βίσση - Πάριου. "Κουτί" δηλαδή έπεσε σε όσους αρέσκονται σε τέτοιου είδους...crash test, ενώ οι δύσμοιροι "επώνυμοι" φαν των εν λόγω αοιδών δεν θα ξέρουν που να πρωτόπανε. Εξόν κι αν ακολουθήσουν την γνωστή διαδικασία του "ευρώ ή κουκουβάγια" ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να πάνε από λίγο και στα δύο. Εξάλλου, κοντά είναι μπορούν να τα συνδυάσουν.