Η ώρα της χολής!

07.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, mΜαύρα σύννεφα έχουν μαζευτεί πάνω από το γάμο του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μαύρα σύννεφα έχουν μαζευτεί πάνω από το γάμο του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη. Η κυρία του σπιτιού αποφάσισε να εναποθέσει τις τελευταίες της ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο στο τραγούδι, στο στιχουργικό τάλαντο του Νίκου Τερζή και ουχί στον άνδρα της που κάνει την ίδια δουλειά. Το γεγονός αυτό εκνεύρισε τα μάλα τον Δάντη, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς πήρε το μήνυμα από τη σύζυγο: δεν μας κάνετε κύριε! Στιχουργικά πάντα έτσι, να εξηγούμεθα. Γιατί, τι άλλη ερμηνεία να δώσει τη στιγμή που όλα αυτά τα χρόνια εκείνος ήταν που της έγραφε τραγούδια; Άσε, μεγάλη πίκρα να σε αμφισβητεί το ίδιο σου το έτερον ήμισυ.

"Δυο ξένοι" στην ίδια πίστα θα συνυπάρξουν το χειμώνα στο "Γκάζι". Λέγεται πως ο Νότης Σφακιανάκης και ο Γιώργος Μαζωνάκης, οι αοιδοί του εν λόγω κέντρου, δε λένε μεταξύ τους ούτε "καλημέρα". Αιτία είναι το μπαϊράκι που σήκωσε ο...μικρός Γιώργος, ο οποίος είχε την...τρομερή απαίτηση να εμφανίζεται μία ώρα στο πρώτο μέρος του προγράμματος και μία στο δεύτερο. Ο Νότης σαν άκουσε τα καθέκαστα "εύλογα" αναρωτήθηκε: καλά εγώ πότε θα εμφανίζομαι; Έλα ντε.

Με τη χαρά έμεινε η Έλλη Κοκκίνου πως θα της έγραφε τον καινούργιο δίσκο ο Φοίβος. Λέγεται πως η συνεργασία δεν κάθισε τελικά, επειδή η πρώτη φίρμα της Heaven, όπου μετεγγράφηκε η Κοκκίνου, η Δέσποινα Βανδή άσκησε βέτο. Η εν λόγω αοιδός, που με κόπο κατέκτησε τον βαρυσήμαντο τίτλο της "Μούσας" του συνθέτη, δεν είδε εξ' αρχής με καλό μάτι τον ερχομό της Έλλης κι επειδή δεν είναι καιρός για...πειράματα, έκανε το ξεκαθάρισμα της. Γιατί ως γνωστόν "οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους". Στη, δε, προκειμένη περίπτωση τους καλούς συνεργάτες!

Και μια που αναφέρθηκα στη Βανδή, τον στιλιστικό της αέρα έχει αποπνεύσει στον αγαπημένο της Ντέμη Νικολαϊδη στα χρόνια τούτα που ζουν τον έρωτα τους. Όχι, ότι ο εν λόγω νέος δεν ενημερωνόταν πριν για τα της μοδός, όμως, τώρα με τη Δέσποινα κατάφερε να αποχωριστεί τα τζιν και τις μπότες του καουμπόη και να βάλει κάτι πιο trendy. Για παράδειγμα, τη Δευτέρα στη γιορτή του ποδοσφαιριστή όπου παραβρέθηκε, ντύθηκε όπως αρμόζει σε έναν σταρ του βεληνεκούς του, υιοθετώντας το στυλ του...τζόκεϊ. Μαύρο παντελόνι που το είχε χώσει μέσα στη μαύρη λίγο κάτω από το γόνατο μπότα. Μετά από αυτό, όσα fashion αρσενικά του τόπου μπορούν να λανσάρουν το στυλ "Ντέμης Νικολαϊδης τζόκεϊ"