Τα μυστικά για sexy, ηλιοκαμένα πόδια το καλοκαίρι - Με ή χωρίς self tan

Τα μυστικά για sexy, ηλιοκαμένα πόδια το καλοκαίρι - Με ή χωρίς self tan
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Τα bronze πόδια είναι κάτι που όλες οι γυναίκες θέλουμε με το που μπει το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα cute mini φουστανάκια, τα αέρινα σορτσάκια και οι φούστες έχουν πάρει την πρώτη θέση στην ντουλάπα μας. Τι γίνεται όμως με την κατάλευκη επιδερμίδα που άφησε ο χειμώνας πίσω του φεύγοντας; Είναι δεδομένο ότι όλες οι γυναίκες θέλουμε μαυρισμένη, ηλιοκαμένη επιδερμίδα, πόσο μάλλον sexy, bronze πόδια αφού είναι εκείνα που εκθέτουμε περισσότερο στον ήλιο.

Είναι η περίοδος που ακόμα δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε πολλά μπάνια στη θάλασσα, οπότε το δέρμα θυμίζει ακόμα χειμώνα, αλλά για τα πόδια δε μπορώ να πω το ίδιο. Υπάρχουν τρόποι για να αποκτήσεις sexy, μαυρισμένα πόδια και να νιώθεις τέλεια όταν φοράς τα σορτσάκια σου και σήμερα θα τους μάθεις.

Ξεκίνησε με την απολέπιση

Το πρώτο βήμα για οποιαδήποτε προετοιμασία σώματος πρέπει να είναι μια καλή απολέπιση. Αφαιρείς έτσι τα νεκρά κύτταρα και το body scrub χαρίζει λαμπερή όψη στο δέρμα.

Ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση

Αφού κάνεις το scrub, να είσαι γενναιόδωροι με την ενυδατική. Κατά προτίμηση επέλεξε μια που δεν έχει οινόπνευμα για να αποφύγεις έτσι τυχόν κοκκινίλες ή ερεθισμούς. Στις πιο ξηρές περιοχές όπως γόνατα, φτέρνες, αγκώνες μπορείς να χρησιμοποιήσεις βάλσαμο για επιπλέον ενυδάτωση. Κάνει θαύματα!

{https://www.instagram.com/p/Cw3BbatLlti/?img_index=4}

Sel Tan

Είναι η περίοδος που τα self tan έχουν πάρει φωτιά και είναι απολύτως λογικό αφού είναι λύση sos για μαυρισμένη επιδερμίδα χωρίς καμία έκθεση στον ήλιο. Ξεκίνησε να εφαρμόζεις το sel tan που έχεις επιλέξει κάθε μέρα για 5-6 ημέρες. Χρειάζεται να απλώνεις το προϊόν ομοιόμορφα (για να μη κάνει στάμπες) σε όλη την επιφάνεια των ποδιών και φυσικά μην ξεχνάς την πίσω όψη τους.

Λάδι σώματος

Αν δεν είσαι και τόσο fan των sel tan, αλλά αναζητάς την λάμψη και την μαυρισμένη επιδερμίδα στα πόδια σου, τότε διάλεξε ένα λάδι σώματος με ιριδισμούς σε bronze απόχρωση. Φυσικά, πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν έχει διάρκεια αυτή η επιλογή, όπως το sel tan, αλλά δίνει εξίσου ένα ωραίο, super sexy αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.

{https://www.tiktok.com/@bellabelleshoes/video/7236123393685261614?q=sexy%20summer%20legs&t=1718973002355}

Beauty Note: Ανάμειξε την ενυδατική σου κρέμα και το self tan και εφάρμοσε σε πιο ξηρές περιοχές όπως τα γόνατα και οι αγκώνες για να καταφέρεις έτσι να μειώσεις τα μαύρα στίγματα.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.06.2024 - 15:31