Το αισθησιακό Sì Eau de Parfum

02.11.2016
Συνεχίζοντας το ταξίδι του Sì Eau de Parfum, το νέο Sì Le Parfum του Giorgio Armani είναι ένα ζωηρό και αισθησιακό άρωμα, με μια νέα έντονη συμφωνία άμβρας, που τονίζει τη θηλυκότητα των δυναμικών γυναικών χαρίζοντάς τους έναν εκθαμβωτικό απόηχο.

Το Sì Le Parfum φυλακίζει την αρμονία που δημιουργούν τα εκλεκτά συστατικά. Αριστοτεχνικά σχεδιασμένο, ξεχωρίζει καθώς μας δίνει την εντύπωση πως οι σκιές ξεπηδούν από το φως. Η αγνότητα των αντιθέσεων και η κομψότητα της κίνησης σκιαγραφούν μια αρμονία που είναι ταυτόχρονα πολύπλοκη και απόλυτη!

To Sì Le Parfum είναι η αποθέωση της ουσίας. Η ακτινοβόλος σκουρόχρωμη απόχρωση του φραγκοστάφυλου συναντά τη φωτεινότητα της άμβρας, ενός θρύλου της παραδοσιακής αρωματοποιίας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με το φως και τη σκιά. Η μοντέρνα chypre συμφωνία απογειώνεται χάρη σε έναν πρωτόγνωρο αισθησιασμό.

Από τις πρώτες νότες, το Sì Le Parfum αντανακλά τον χαρακτήρα του Sì με την βαθιά και κορεσμένη λάμψη της νότας φραγκοστάφυλλου Neo Jungle EssenceTM. Το σαγηνευτικό νέκταρ τονίζεται ακόμα περισσότερο από το αιθέριο έλαιο περγαμόντου σαν μια φωτεινή ωδή στην Ιταλία του Giorgio Armani.

Το φως διαθλάται σε χρυσές αντανακλάσεις, καθώς οι ρητίνες λιβανιού δημιουργούν στον αέρα περίτεχνα αραβουργήματα που τυλίγουν την θηλυκή καρδιά από absolute γιασεμιού, και απαλύνουν την βελούδινα φρουτώδη συμφωνία του absolute Οσμανθού. Η συμφωνία άμβρας υπογραμμίζει την αξέχαστη πολυτέλεια που εκφράζει η χρυσή βενζοίνη, τα absolutes βανίλιας και κίτρου αλλά και το αιθέριο έλαιο πατσουλί που τυλίγει την επιδερμίδα με μια φωτεινή ζεστασιά.

TΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ,

H ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ

Διακριτικό αλλά πολυτελές, το μπουκάλι του Sì Le Parfum είναι μια ωδή στην “υψηλή αρωματοποιία” και στα πολύτιμα μπουκάλια του παρελθόντος, την ίδια στιγμή που παραμένει βαθιά μοντέρνο, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική πτυχή της χαρακτηριστικής υπογραφής Giorgio Armani. Αυτό το μοναδικό “savoir-faire” συνδέει το παρόν με το παρελθόν. Οι καμπύλες γραμμές από χαραγμένο γυαλί τονίζουν το παχύ γυαλί με μια λαμπερή αγνότητα που αποκαλύπτει τις κομψές αποχρώσεις του αρώματος, ένα πουδρέ κεχριμπαρένιο ροζ. Μία σταγόνα από λιωμένο όνυχα αιχμαλωτίζεται στο διάφανο σαν κρύσταλλο γυάλινο πώμα. Το φως υπερνικά τη σκιά, και τα δύο ενώνονται με ένα λεπτό χρυσό δαχτυλίδι. Το πολύτιμο άρωμα αύρας μοιάζει να αιωρείται μέσα στο μπουκάλι, σαν μια καρδιά που πάλλεται λουσμένη στο φως. Η λεπτή επένδυση από μαύρο λούστρο είναι σχεδόν ανεπαίσθητη. Κάθε λεπτομέρεια συνδυάζεται με την επόμενη ώστε να δημιουργήσει την αίσθηση δύναμης, ευγένειας και κομψότητας.