Η ολοκληρωμένη σειρά Ιαματικής Ενυδάτωσης Aqualia Thermal της Vichy

10.07.2016
Η ενυδάτωση του προσώπου είναι ένα βασικό βήμα για να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας υγιή και όμορφη. Ωστόσο, παθολογικά αίτια και εξωτερικοί παράγοντες, όπως οι κλιματολογικές συνθήκες και το στρες, αφυδατώνουν την επιδερμίδα με αποτέλεσμα τις γραμμές αφυδάτωσης, το θαμπό δέρμα αλλά και τις σκοτεινές περιοχές. Έτσι, το πρόσωπο χάνει τη φρεσκάδα του μέσα στην ημέρα.

Η Vichy με περισσότερα από 80 χρόνια εξειδίκευσης, δίνει τη λύση για τη σωστή ενυδάτωση, που είναι απαραίτητη για την ομορφιά της επιδερμίδας! Η σειρά Aqualia Thermal περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση σε Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy, συστατικό που προέρχεται από τα ηφαιστιογενή πετρώματα της Ωβέρνης, εμπλουτισμένο με 15 μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, ικανό να καταπραΰνει και να αναζωογονεί την επιδερμίδα, κάνοντάς την πιο όμορφη. Προσφέροντας Ιαματική Ενυδάτωση, η σειρά Aqualia Thermal βελτιώνει την κατανομή του νερού μέσα στην επιδερμίδα, βοηθώντας το να κυκλοφορεί από κύτταρο σε κύτταρο, χαρίζοντας:

o Διαρκή, δυναμική & ομοιόμορφη ενυδάτωση σε κάθε ζώνη του προσώπου

o Ομοιόμορφη κατανομή του νερού στις διάφορες ζώνες του προσώπου

o Λείανση των γραμμών αφυδάτωσης

o Ελαστικότητα

o Λάμψη

Τεχνολογία Δυναμικής Ενυδάτωσης

Η σειρά Aqualia Thermal συνδυάζει το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy με 3 ενεργά σάκχαρα: Υαλουρονικό Οξύ που δεσμεύει 1.000 φορές το βάρος του σε νερό, Aquabioryl, που εμποδίζει την αφυδάτωση στην επιφάνεια της επιδερμίδας και λ-Carrageenans, που διατηρούν την ενυδάτωση και λειαίνουν την επιφάνεια της επιδερμίδας. Αποτέλεσμα να δεσμεύει το νερό, να το συγκρατεί στην επιδερμίδα και παράλληλα να διασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή του στο εσωτερικό της.