H αντιγηραντική Active C της La Roche-Posay

02.04.2016
Με το πέρασμα του χρόνου, η συγκέντρωση της Bιταμίνης C στον οργανισμό μας μειώνεται, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ρυτίδες και το δέρμα να χάνει την ελαστικότητα και την ομοιομορφία του. Καθώς ο οργανισμός δεν μπορεί να συνθέσει ούτε να αποθηκεύσει Bιταμίνη C, το δέρμα χρειάζεται μια «εξωτερική πηγή» φροντίδας για να μπορέσει να καταπολεμήσει τα σημάδια της γήρανσης. Η Bιταμίνη C αποτελεί δερματολογικό συστατικό αναφοράς, πρότυπο στην αντιγήρανση, καθώς έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα ενάντια στα σημάδια γήρανσης. Χάρη στη συνολική δράση κατά των ρυτίδων, της απώλεια σφριγηλότητας και της ανομοιόμορφης όψης: * Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου * Ενισχύει και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία * Προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες * Αναδιοργανώνει τους δερμο-επιδερμιδικούς συνδέσμους * Βελτιώνει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού, μειώνοντας την απώλεια νερού

Η βιταμίνη C στη La Roche-Posay:

Στη σειρά αντιγήρανσης της La Roche-Posay συγκαταλέγονται δύο προτάσεις με υψηλή περιεκτικότητα σε καθαρή Βιταμίνη C, η ACTIVE C και η REDERMIC [C]. Συνδυάζοντας τη Βιταμίνη C με άλλα δραστικά συστατικά αναφοράς, αποτελούν την ιδανική λύση για την αντιγήρανση, ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος.

Και οι δύο κρέμες είναι εμπλουτισμένες με Bιταμίνη C σε καθαρή μορφή και σε υψηλή συγκέντρωση για βέλτιστη αποτελεσματικότητα σε όλα τα σημάδια γήρανσης του δέρματος: ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας και ανομοιόμορφη όψη. Επιπλέον, ο συνδυασμός της Βιταμίνη C με άλλα συστατικά, όπως το Υαλουρονικό Οξύ και η Μανόζη, συνέβαλαν στη δημιουργία απολαυστικών υφών, καθώς η υψηλή συγκέντρωση σε Bιταμίνη C, συνήθως, καθιστά δύσκολη τη δημιουργία μιας υφής με καλλυντική ευχαρίστηση.

Η ACTIVE C είναι ιδανική για τις γυναίκες που θέλουν να καταπολεμήσουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης (λεπτές γραμμές, επιφανειακές ρυτίδες) και την απώλεια λάμψης.

Χάρη στην καθαρή Βιταμίνη C σε περιεκτικότητα 5%, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται, το ανάγλυφο της επιδερμίδας λειαίνεται και το δέρμα ανακτά τη λάμψη του. Η Βιταμίνη C συνδυάζεται με το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, που είναι φυσικά πλούσιο σε Σελήνιο και γνωστό για την αντιοξειδωτική και κατά των ερεθισμών δράση του.

Με λεπτόρρευστη υφή που προσφέρει ματ αποτέλεσμα, αποτελεί ιδανική βάση για μακιγιάζ.