Aqua Peeling: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την viral κορεάτικη θεραπεία προσώπου

Aqua Peeling: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την viral κορεάτικη θεραπεία προσώπου
ΠΗΓΗ:@ilaydaserifi
Προσφέρει λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα.

Μετά τις διακοπές, είναι απαραίτητο να επισκεφθείς τον δερματολόγο σου για να κάνεις ένα skincare reset! Ένας απλός καθαρισμός ή μια ήπια δερμοαπόξεση μπορούν να είναι εξαιρετικές επιλογές για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Μόνο σε καθαρή επιδερμίδα, αφού έχουν ανοίξει οι πόροι και έχουν αφαιρεθεί τα νεκρά κύτταρα, τα προϊόντα περιποίησης, όπως serum και κρέμα, μπορούν να δουλέψουν σωστά.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, το «aqua peel facial» είναι μια από τις πιο περιζήτητες θεραπείες δέρματος στην Κορέα, που υπόσχεται την ιδανική λεία και λαμπερή όψη, γνωστή ως glass skin!

Τι είναι το Aqua Peel Facial;

Το Aqua Peel Facial είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί ένα εξειδικευμένο μηχάνημα για την απολέπιση του δέρματος και την έγχυση θρεπτικών διαλυμάτων. Αρχικά δημιουργήθηκε ως μια πιο ήπια εναλλακτική σε σχέση με τα παραδοσιακά χημικά πίλινγκ, καθιστώντας την ιδανική για ευαίσθητα δέρματα. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματική θεραπεία πριν και μετά από θεραπείες λέιζερ, καθώς καταπραΰνει και ανακουφίζει το δέρμα.

Οφέλη του Aqua Peel Facial

  • Καθαρίζει σε βάθος τους πόρους με ήπια απολέπιση.
  • Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων.
  • Ενυδατώνει και λειαίνει το δέρμα για 1-2 ημέρες μετά τη θεραπεία.
  • Ελαφρύνει τις σκοτεινές κηλίδες.

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 45 λεπτά και περιλαμβάνει τρία βασικά βήματα: καθαρισμό, απολέπιση και έγχυση. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες, όπως θεραπεία με LED.

Πώς γίνεται η διαδικασία;

  1. Καθαρισμός: Αφού απομακρυνθεί το μακιγιάζ και το αντηλιακό, οι περισσότεροι δερματολόγοι ή αισθητικοί ξεκινούν με ένα υπερηχητικό καθαριστικό (τύπου σπάτουλας). Το μηχάνημα αυτό χρησιμοποιεί υπερήχους για να καθαρίσει τους πόρους και να αφαιρέσει μαύρα στίγματα. Επικεντρώνεται κυρίως στη ζώνη Τ (μέτωπο, μύτη και πηγούνι), καθώς αυτές οι περιοχές είναι πιο επιρρεπείς σε συμφόρηση. Αυτό το βήμα βοηθάει να προετοιμαστεί το δέρμα για την απορρόφηση των ενυδατικών συστατικών στις επόμενες φάσεις.

  2. Απολέπιση: Η απολέπιση γίνεται με μια ειδικά σχεδιασμένη συσκευή που διαθέτει μια μύτη τύπου δίνης. Συνδυάζονται φυσικές και χημικές μέθοδοι απολέπισης. Αρχικά, χρησιμοποιούνται χημικά απολεπιστικά, όπως το σαλικυλικό, το γαλακτικό και το γλυκολικό οξύ, για να διαλυθούν τα νεκρά κύτταρα και να απομακρυνθεί το υπερβολικό σμήγμα.

  3. Έγχυση Ορών: Μετά την απολέπιση, γίνεται η έγχυση θρεπτικών συστατικών. Στην έγχυση περιλαμβάνονται γλυκερίνη και βιταμίνες Β για την αναπλήρωση της υγρασίας και την ενίσχυση του δέρματος με αντιοξειδωτικά. Η έγχυση αυτών των ευεργετικών συστατικών είναι αυτό που καθιστά την θεραπεία τόσο αποτελεσματική για μια φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα.

Μετά την απολέπιση και την έγχυση των ορών, η θεραπεία aqua peel ολοκληρώνεται. Ανάλογα με τον χώρο που κάνεις τη θεραπεία, μπορεί να ακολουθήσουν επιπλέον βήματα, όπως μια καταπραϋντική μάσκα, Gua Sha για την βελτίωση της κυκλοφορίας, θεραπεία LED για την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου ή ένα χαλαρωτικό μασάζ.

{https://www.tiktok.com/@dearskin__/video/7246940282271452417?q=Aqua%20Peeling&t=1726082930362}

Κάθε κέντρο αισθητικής και ο ειδικός που εμπιστεύεσαι για τη φροντίδα του προσώπου σου θα σου δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για την ιδανική θεραπεία για εσένα. Ωστόσο, μετά τις διακοπές, μια εξατομικευμένη θεραπεία μπορεί να είναι σωτήρια!

Τελευταία τροποποίηση στις 11.09.2024 - 22:29