Summer skincare: Τι έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου αυτή την εποχή;

Summer skincare: Τι έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου αυτή την εποχή;
ΠΗΓΗ:@hannaschonberg
Ότι ΄«ζητάει» η επιδερμίδα σου αυτή την εποχή.

Η σωστή φροντίδα του δέρματος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορεί να είναι πρόκληση λόγω της ζέστης και της αυξημένης υγρασίας. Ακολουθώντας μια αποτελεσματική και απλή ρουτίνα, μπορείς να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου υγιή και ενυδατωμένη. Δες τα απαραίτητα βήματα για την σωστή καλοκαιρινή φροντίδα του δέρματος!

Αντιηλιακή Προστασία

Η χρήση αντιηλιακού είναι πολύ σημαντική για την προστασία του δέρματος από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Επίλεξε αντιηλιακά που προσφέρουν ευρεία κάλυψη με SPF τουλάχιστον 30. Φρόντισε να εφαρμόζεις το αντηλιακό πριν βγεις έξω (30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο) και να το ανανεώνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας για μέγιστη προστασία.

Ενυδάτωση, ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση

Επέλεξε μια ενυδατική κρέμα που ανταποκρίνεται στον τύπο του δέρματός σου. Τα προϊόντα με βάση το τζελ είναι ιδανικά για το καλοκαίρι, καθώς ενυδατώνουν χωρίς να είναι λιπαρά, προσφέροντας δροσιά και άνεση.

Serums και scrubs

Πρόσθεσε στη ρουτίνα σου ορούς με αντιοξειδωτικά στοιχεία για να ενυδατώσεις και να προστατεύσεις το δέρμα από τις περιβαλλοντικές βλάβες. Ο ορός με βιταμίνη C είναι εξαιρετική επιλογή για την καλοκαιρινή περίοδο. Φυσικά και να μην παραλείπεις την απολέπιση! Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθά τα προϊόντα ενυδάτωσης να διεισδύσουν καλύτερα.

Beauty tip: Μετά τη χρήση βιταμίνης C είναι σημαντικό να εφαρμόσεις αντιηλιακό στο πρόσωπό σου.

Face Mist και ενυδατικές μάσκες:

Χρησιμοποίησε face mist για μια γρήγορη δόση ενυδάτωσης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή η απλή κίνηση προσφέρει αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης. Επιπλέον, η εφαρμογή ενυδατικών και αναζωογονητικών face masks μπορεί να καταπολεμήσει τη ξηρότητα και να επαναφέρει τη λάμψη της επιδερμίδας.

{https://www.instagram.com/p/C-hUrJuiGJY/?img_index=1}

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, θα μπορέσεις να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου υγιή και λαμπερή, ακόμη και κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.08.2024 - 14:56