Γνωρίστε το προϊόν της Lierac που σας δείχνει έως και 11 χρόνια νεώτερη!

22.07.2020
Γνωρίστε το προϊόν της Lierac που σας δείχνει έως και 11 χρόνια νεώτερη!
Είναι μερικές φορές που κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και νιώθουμε σα να έχουμε γεράσει απότομα.

Κάποια ασθένεια που περάσαμε πρόσφατα, ένα έντονο σωματικό και συναισθηματικό στρες, ακόμα και οι ορμονικές διαταραχές, αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα μας: ρυτίδες έντονες, απώλεια όγκου, χαλάρωση, θαμπή χροιά. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε μια απότομη πτώση του αριθμού των νέων κυττάρων και μια σημαντική αύξηση του αριθμού των γηρασμένων. Μια πρόσφατη κλινική έρευνα έδειξε ότι φαινόμαστε από 9 έως και 17 χρόνια μεγαλύτερες από την πραγματική μας ηλικία!

Σε τέτοιες περιόδους, που αναζητούμε μια ένεση νεότητας με άμεσα αποτελέσματα αναζωογόνησης κι επανόρθωσης, αξίζει να δοκιμάσουμε τη Lierac Premium La Cure Απόλυτη Αντιγήρανση.

Όπως γνωρίζετε, η Lierac είναι μια γαλλική φίρμα που μας προσφέρει πάντοτε δερμοκαλλυντικά αιχμής, με υπέροχες, αισθησιακές και πολυτελείς υφές. Αγάπησα την εταιρία και τα προϊόντα της από την πρώτη φορά που τα δοκίμασα και την εμπιστεύομαι απόλυτα. Οι συσκευασίες τους και τ' αρώματά τους ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές από εμάς που θέλουμε κάτι το εξαιρετικό. Τα εργαστήρια της Lierac αναζητούν συνέχεια νέες, καινοτόμες και στοχευμένες φόρμουλες με σκοπό να βοηθήσουν τις γυναίκες να είναι και να αισθάνονται όμορφες κάθε μέρα. Έτσι, ενσωματώνοντας τα ευρήματα της αναγεννητικής ιατρικής στη δερμοκοσμετολογία, ανέπτυξαν την Premium La Cure, που έχει μάλιστα και 7 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Συμπληρώνει την ήδη πολύ επιτυχημένη σειρά ολικής αντιγήρανσης Premium που περιλαμβάνει κρέμες για το πρόσωπο και τα μάτια, έναν ορό και μια μάσκα με θεαματικά αποτελέσματα.

Ο χρυσαφένιος και πολύτιμος ορός σας υπόσχεται άμεσο αποτέλεσμα θεαματικής ανανέωσης της επιδερμίδας σε μόλις 28 ημέρες.

Περιέχει ενεργά συστατικά που μπορούν και αντιστρέφουν τη διαδικασία της ραγδαίας γήρανσης:

  • Το εξαπεπτίδιο FX αναπαράγει τη δράση της FOXO, δηλ. την πρωτεϊνη της αθανασίας. Αυτό σημαίνει για σας περισσότερα νεαρά κύτταρα κι εντατική αναγέννηση.
  • Η τεχνολογία GDF-11 ενεργοποιεί τη σύνθεση της πρωτεϊνης της νεότητας, δηλ. αναστρέφει τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων. Το αποτέλεσμα είναι εντατική αναζωογόνηση της επιδερμίδας σας, λιγότερα γερασμένα κύτταρα και 11 χρόνια νεώτερα.
  • Συμπληρωματικά βρίσκουμε νιασιναμίδη που αναζωογονεί και σύμπλοκο Hyalu-3 που έχει αντιγηραντική δράση.
  • Δεν ξεχνάμε βέβαια και τα πολύτιμα εκχυλίσματα από τα σπάνια μαύρα λουλούδια (μαύρη ορχιδέα, μαύρο τριαντάφυλλο και μαύρη παπαρούνα), που έχουν σημαντική αντιοξειδωτική δράση.
  • Στην επαναστατική αυτή σύνθεση έχουμε τεχνολογία δύο φάσεων ενσωματωμένη σε κάψουλες.

Σε κάθε La Cure βρίσκουμε περίπου 10.000 μικροκάψουλες που περιέχουν την πιο υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών κι αιωρούνται σ' ένα διάφανο τζελ. Η συσκευασία είναι διάφανο φιαλίδιο με χρυσά στοιχεία, με dispenser των 30 ml.

Από τη στιγμή που το απλώνετε στο πρόσωπό σας νιώθετε την απόλαυση: στην αρχή τη δροσιά του νερού και στη συνέχεια την άνεση του ελαίου.

Η υφή είναι σατινένια και πολυτελής, τυλίγει το δέρμα σας σα μετάξι.

Το άρωμα είναι επίσης μια απολαυστική εμπειρία και σας φτιάχνει τη διάθεση, καθώς συνδυάζει κομψά τις νότες από γιασεμί, ίριδα και musk. Μετά από 14 ημέρες χρήσης πρωί και βράδυ στο πρόσωπο και το λαιμό, η επιδερμίδα σας δείχνει πολύ πιο υγιής και λαμπερή. Στο τέλος της κούρας των 28 ημερών με αυτό το "σφηνάκι" νεότητας τ' αποτελέσματα θα σας ενθουσιάσουν.

Το δέρμα σας ανακτά τον όγκο του, οι ρυτίδες έχουν γίνει πολύ λιγότερο εμφανείς, τα σημάδια κούρασης είναι ανύπαρκτα, η χροιά του είναι ομοιόμορφη, ακόμη και οι κηλίδες έχουν γίνει λιγότερο έντονες.

Θα νιώσετε σίγουρα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή σας. Σε μένα λειτούργησε και σαν booster, που αύξησε την αποτελεσματικότητα των υπόλοιπων προϊόντων που χρησιμοποιώ καθημερινά. Οι ρυτίδες γύρω από το στόμα που ήταν έντονες πριν από τη χρήση του La Cure, έγιναν πολύ πιο απαλές ενώ σημαντική βελτίωση είδα και στη χαλάρωση γύρω από πηγούνι.

Τόνωσε το δέρμα μου και η όψη του προσώπου ήταν σα να είχα ξεκουραστεί τουλάχιστον μια εβδομάδα συνεχώς.

Η επιδερμίδα ήταν απαλή, ενυδατωμένη και ήταν φανερή η αποκατάσταση των φθορών της. Στο τέλος της κούρας, μην παραξενευτείτε αν φίλες σας ρωτήσουν τι έχετε κάνει και δείχνετε τόσο φρέσκια κι αναζωογονημένη. Οι περισσότεροι που δε γνωρίζουν την ηλικία σας θα σας θεωρούν πολύ νεώτερη απ' όσο πραγματικά είστε. Δε νομίζω πως μπορείτε να το συγκρίνετε εύκολα με άλλα προϊόντα που κυκλοφορούν, αυτό που σας προσφέρει είναι μοναδικό. Κάθε μέρα θα βλέπετε με σταθερό ρυθμό τη βελτίωση στην όψη και την υφή του δέρματός σας. Η εταιρία δίνει φιλόδοξες υποσχέσεις και, όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιες, τις κρατά στο ακέραιο. Την κούρα των 28 ημερών μπορείτε να την επαναλάβετε 1-3 φορές το χρόνο, ανάλογα με τις ανάγκες σας και την επιθυμία να προσφέρετε στον εαυτό σας ένα πολύτιμο δώρο. Χρησιμοποιείτε το προϊόν πρωί και βράδυ πριν από τη ρουτίνα ομορφιάς σας. Είναι κατάλληλο για όλες όσες βλέπετε τα πρώτα σημάδια γήρανσης κι έντονης κούρασης και θέλετε να δώσετε την υπέρτατη και πολυτελή φροντίδα αναζωογόνησης στο δέρμα σας.

Είναι ένα προϊόν που σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα και αξίζει να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε αν θέλετε μια πραγματικά ανανεωμένη, λαμπερή, σαφώς πιο νεανική και φρέσκια επιδερμίδα.

Μπορείτε να το βρείτε στο site GALINOS4ALL σε προνομιακή τιμή.