Gigi Hadid: Αποκαλύπτει το γιατί δεν έχει κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση

26.05.2020
Gigi Hadid: Αποκαλύπτει το γιατί δεν έχει κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση
"Πιστεύω ότι ο κόσμος βιάζεται να κάνει μόνιμες αλλαγές στο πρόσωπο του"

Η Gigi Hadid έκανε πρόσφατα ένα live στο Instagram με την makeup artist της Maybelline Erin Parsons.

Δες και αυτό: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το brow lift

Το μοντέλο μίλησε για τη ρουτίνα ομορφιάς, τις φήμες πλαστικής χειρουργικής και τον τρόπο με τον οποίο το πρόσωπο της έχει αλλάξει από την αρχή της εγκυμοσύνης της. Το μοντέλο περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Zayn Malik το φθινόπωρο.

"Ο κόσμος πιστεύει ότι κάνω fillers στο πρόσωπό μου επειδή το πρόσωπό μου είναι στρογγυλό", είπε η Hadid. "Είχα μάγουλα από τότε που γεννήθηκα". Η Parsons είπε ότι αναρωτιόταν πώς θα αλλάξει το πρόσωπο της Hadid τώρα που είναι σχεδόν έξι μηνών έγκυος, με το μοντέλο να απαντάει "Έχω ήδη τα μάγουλα, οπότε δεν υπάρχουν πολλά ακόμα να φουσκώσω".

Αυτό το είδες; Σκέφτεσαι να κάνεις ενέσιμα στο πρόσωπο σου; Αυτά είναι όσα πρέπει να προσέξεις

Η Hadid πήρε θέση για τις φήμες για πλαστική χειρουργική. "Για όσους αναρωτιούνται, δεν έχω βάλει ποτέ ούτε fillers ούτε τίποτα στο πρόσωπό μου. Είμαι χαρούμενη για όσους κάνουν αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους και τους κάνει να νιώθουν πιο άνετα και καλά για τον εαυτό τους. Εμένα προσωπικά, με τρομάζει η πιθανότητα να πάει κάτι στραβά".

Για την Hadid, το μακιγιάζ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί για να βελτιώσει τα φυσικά χαρακτηριστικά της. "Νομίζω ότι ο κόσμος βιάζεται να κάνει μόνιμα πράγματα στο πρόσωπό του. Μου αρέσει όπως είμαι, δέχομαι τον εαυτό μου για το πώς είναι. Δεν σημαίνει ότι δεν έχω ανασφάλειες, αλλά σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί κάποιος να κάνει λίγο contour στη μύτη ή να κάνεις οποιοδήποτε μακιγιάζ θέλεις. Το μακιγιάζ είναι ένα τόσο όμορφο εργαλείο που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα σε ειδικές στιγμές, αλλά θα πρέπει να δεχτείς το όμορφο πρόσωπό σου έτσι όπως είναι από τη φύση του".