Και όμως! Αυτό είναι το μυστικό της Βικτόρια Μπέκαμ για λαμπερό δέρμα

02.01.2017
Φυσικά και ξέρεις τα βασικά για να έχεις τέλειο δέρμα κάθε μέρα. Καθαρισμός, ενυδάτωση αντηλιακό. Αλλά τι κάνεις όταν θέλεις να διατηρήσεις τη λάμψη σου; Τότε καλό είναι να μάθεις πως υπάρχουν ορισμένα φαγητά που όταν τα καταναλώνεις δεν αποκλείεται να δεις τη διαφορά και στο δέρμα σου! Η Βικτόρια Μπέκαμ μίλησε στο περιοδικό Porter και αποκάλυψε το μυστικό της για λαμπερό δέρμα!

Και ποιο είναι αυτό το μυστικό;

Πώς το δερματολόγος αλλά και ο διατροφολόγος της, της έχουν πει να τρώει σολωμό κάθε μέρα.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η ίδια:

"Δεν πιστεύω πως καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικό είναι ένα έχει κανείς ένα υγιεινό lifestyle μέχρι να μεγαλώσει. Καταλαβαίνουμε δηλαδή καθώς μεγαλώνουμε πόσο σημαντικό είναι να φοράμε αντηλιακό, να πίνουμε πολύ νερό, να καθαρίζουμε το δέρμα μας, να μην ξεχνάμε το τόνερ, να παίρνουμε βιταμίνες και να είμαστε σίγουρες πως τρώμε τα σωστά φαγητά. Εγώ καταναλώνω πολλά καλά λιπαρά από τα αβοκάντο, τους ξηρούς καρπούς και τον σολωμό.", είπε χαρακτηριστικά.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε ένα βρει έναν πολύ καλό δερματολόγο και έχει φτιάξει το δέρμα της γιατί είχε προβληματική επιδερμίδα και όπως είπε πρέπει να τρώμε σολωμό κάθε μέρα και μάλιστα όλες τις ώρες της ημέρας: πρωί, μεσημέρι αλλά και βράδυ!

Όπως είπε μάλιστα ο σολωμός είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά και περιέχουν Ω3 λιπαρά οξέα, πράγμα το οποίο βοηθάει πολύ αν θέλουμε να έχουμε λαμπερό και υγιές αλλά και νεανικό δέρμα!