Η Καλομοίρα υιοθέτησε το πιο hot κούρεμα της σεζόν

Η Καλομοίρα υιοθέτησε το πιο hot κούρεμα της σεζόν
ΠΗΓΗ:@itskalomira
She's a bob girl.

Το καλοκαίρι του 2024 έφερε μία σημαντική αλλαγή στην εμφάνιση της Καλομοίρας, η οποία αποφάσισε να πειραματιστεί με το στιλ των μαλλιών της. Στα μέσα του Ιουλίου, η γνωστή τραγουδίστρια άφησε πίσω της τα μακριά extensions και επέλεξε ένα ανάλαφρο καρέ κούρεμα, ιδανικό για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Το νέο της look ήταν φρέσκο και πρακτικό, συνδυάζοντας άνεση με στιλ κατά τη διάρκεια του καύσωνα.

Ωστόσο, η Καλομοίρα δεν κράτησε για πολύ αυτό το μήκος. Λίγες μέρες μετά, αποφάσισε να επανέλθει στο μακρύ μήκος που την χαρακτηρίζει, επιστρέφοντας στα signature μαλλιά της με τη βοήθεια των extensions. Μέσω Instagram, μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες από το νέο της look, αποδεικνύοντας πως τα μακριά μαλλιά παραμένουν αναπόσπαστο μέρος της εικόνας της.

Με τον Σεπτέμβριο όμως να κάνει την είσοδό του, η Καλομοίρα αποφάσισε να ανανεώσει και πάλι τo haircut της. Εχθες, μοιράστηκε στιγμιότυπα από το ολοκαίνουργιο της κούρεμα στο Instagram, τραβώντας τα βλέμματα με το νέο της κοντό καρέ.

«Νέο μαλλί, παιδιά. Ταιριάζει τέλεια με τα νέα μου limited edition σκουλαρίκια Alibi New York», έγραψε η τραγουδίστρια κάτω από τις φωτογραφίες, αποσπώντας πλήθος θετικών σχολίων από τους θαυμαστές της.

Πριν:
{https://www.instagram.com/p/C_dEUaEo2eE/?img_index=1}

Μετά:
{https://www.instagram.com/p/C_xp1qZoMc7/?img_index=1}

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η Καλομοίρα άφησε πίσω της τα μακριά μαλλιά και επέλεξε ένα πιο κοντό κούρεμα που φτάνει ως το πηγούνι. Εκτός από το μήκος, άλλαξε και την απόχρωση των μαλλιών της, προτιμώντας ένα πιο ζεστό, σοκολατένιο καστανό.

Η τραγουδίστρια, με φρέσκο και λαμπερό look, πόζαρε χαρούμενη με αγαπημένα της πρόσωπα. Το νέο της στυλ σίγουρα της πάει πολύ, αλλά το μέλλον θα δείξει αν θα κρατήσει το καρέ για μεγάλο διάστημα ή θα επιστρέψει στα αγαπημένα της μακριά μαλλιά.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.09.2024 - 20:23