Πώς να αναδημιουργήσεις το εμβληματικό hairstyle της Sabrina Carpenter στο σπίτι - χωρίς την χρήση Airwrap

Πώς να αναδημιουργήσεις το εμβληματικό hairstyle της Sabrina Carpenter στο σπίτι - χωρίς την χρήση Airwrap
ΠΗΓΗ:@sabrinacarpenter
Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Sabrina Carpenter στη σκηνή των VMAs 2024 και εμείς πάλι χαζεύαμε το ονερικό hair look της.

Απλά και ξεκάθαρα, η Sabrina Carpenter διανύει τη δική της στιγμή δόξας. Ή καλύτερα, είναι η ίδια η στιγμή. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός βρίσκεται στην κορυφή των μουσικών charts, και ειλικρινά, δεν μπορούμε να βγάλουμε τα τραγούδια (έχετε ακούσει το Espresso;) ή τα μαλλιά της από το μυαλό μας. Το χαρακτηριστικό της χτένισμα, ένα blowout με πολύ όγκο από τα '90s με αέρινες φράντζες, κλέβει την παράσταση κάθε φορά που εμφανίζεται στη σκηνή ή το κόκκινο χαλί, δίνοντας έμπνευση σε κάθε beauty lover.

Τι χρειάζεται λοιπόν για να πετύχεις το εμβληματικό look της Sabrina; Κάναμε την έρευνά μας για το πώς να αναδημιουργήσουμε το βραβευμένο της χτένισμα. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι το κόψιμό της, οι φράντζες και το εκπληκτικό της supermodel look είναι το νέο μας «espresso».

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό χτένισμα της Sabrina Carpenter;

Το χτένισμα της Sabrina είναι υπέροχο και οι λόγοι είναι πολλοί. Τα πιο εμβληματικά μέρη του χτενίσματος της Sabrina είναι η φράντζα που πλαισιώνει το πρόσωπο, τα layers και το υπέροχο butter blonde χρώμα των μαλλιών της. Νομίζω ότι όλες εντυπωσιάζονται με τις υπέροχες, γεμάτες όγκο μπούκλες της που έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν της Sabrinas.

{https://www.instagram.com/p/C_00oqtR70S/?img_index=1}

Τι να ζητήσεις αν θέλεις το κούρεμα της Sabrina Carpenter;

Για να πετύχεις το look της Sabrina, είναι σημαντικό να έχεις ένα παρόμοιο κούρεμα. Ζήτησε μακριά layers και μια μακριά, γεμάτη φράντζα. Πρέπει να βεβαιωθείς οτι ο κομμωτής σου θα διατηρήσει τα layers ελαφριά και δεν θα κάνει τη φράντζα πολύ κοντή ή γεμάτη, το πιο αέρινο στυλ είναι το κλειδί για αυτό το αβίαστο look!

Πώς να πετύχεις το blowout της Sabrina Carpenter στο σπίτι;

Φαντάσου πόσο τέλειο θα ήταν να αποκτήσεις τους κυματισμούς της Sabrina, χωρίς τη φθορά από τη θερμότητα. Μια ονειρική πραγματικότητα, σωστά; Υπάρχουν τρόποι να το πετύχεις. Ο πιο έυκολος τρόπος είναι να λούσεις τα μαλλιά σου και να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσεις ένα overnight silk curling band για να αποκτήσεις του φυσικούς κυματισμούς της Sabrinas στα μαλιά σου. Κοιμήσου με αυτό όλο το βράδυ και το πρωί θα έχεις το blowout που τόσο ήθελες.

{https://www.tiktok.com/@abigaillinnn/video/7306295998043901230?q=Sabrina%20Carpenter%20heatless%20blowout&t=1726166843830}

Με αυτούς τους τρόπους, μπορείς να αναδημιουργήσεις το εμβληματικό χτένισμα της Sabrina Carpenter από την άνεση του σπιτιού σας!

Τελευταία τροποποίηση στις 12.09.2024 - 23:14