Kate Middleton: Με ανανεωμένο hair look μετά τη νίκη της απέναντι στον καρκίνο

Kate Middleton: Με ανανεωμένο hair look μετά τη νίκη της απέναντι στον καρκίνο
ΠΗΓΗ:@_kate_middleton_royal
Η αλλαγή που έκανε η πριγκίπισσα της Ουαλίας στα μαλλιά της.

Η Kate Middleton, πριγκίπισσα της Ουαλίας, πρόσφατα ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπεία της, μια διαδικασία που είχε ξεκινήσει πριν από έξι μήνες για την αντιμετώπιση ενός αδιευκρίνιστου τύπου καρκίνου. Η σημαντική αυτή ανακοίνωση έγινε μέσω ενός βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του ζευγαριού στο Instagram πριν απο μόλις λίγες ημέρες.

Στο βίντεο, η Kate εμφανίζεται μαζί με τον πρίγκιπα William και τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, σε στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι τους στο Νόρφολκ. Οι παρατηρητικοί θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας πρόσεξαν μια αλλαγή στην εμφάνιση της Kate. Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα έχει επιλέξει να ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της, υιοθετώντας έναν πιο ζεστό καστανο-κόκκινο τόνο που σηματοδοτεί μια νέα αρχή στη ζωή της.

{https://www.instagram.com/p/C_s6SukNNne/}

Όσον αφορά το κούρεμά της, η Kate έχει διατηρήσει το χαρακτηριστικό φιλαριστό στυλ που προτιμά, αλλά με μια ανανέωση. Στο βίντεο, τα μαλλιά της παρουσιάζονται με φυσικούς, ανέμελους κυματισμούς, αντί για το πιο στιλιζαρισμένο blow out look που συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή η αλλαγή στο στυλ των μαλλιών της αντανακλά την ανανεωμένη φάση της ζωής της και την προσωπική της αναγέννηση.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.09.2024 - 21:11