Τα σημάδια που δείχνουν οτι ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το haircut σου

Τα σημάδια που δείχνουν οτι ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το haircut σου
ΠΗΓΗ:@dimitrishair
Μην φρικάρεις. Δεν χρειάζεται να κόψεις μήκος, ένα μικρό καθάρισμα όμως στις άκρες που και που δεν κάνει κακό.

Το κούρεμα μπορεί να θεωρείται μια μορφή ανανέωσης για πολλές γυναίκες, ενώ άλλες το αποφεύγουν συστηματικά, μη θέλοντας να αποχωριστούν ούτε ένα εκατοστό από τα μαλλιά τους. Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρία βασικά σημάδια που δείχνουν ότι ίσως ήρθε η στιγμή για μια αλλαγή. Ποια είναι αυτά; Ας τα δούμε μαζί.

Τα μαλλιά σου ζητάνε «βοήθεια»

Το πρώτο και πιο καθοριστικό σημάδι είναι η όψη των μαλλιών σου. Εάν παρατηρείς ότι έχουν εμφανίσει έντονη ψαλίδα, αν σπάνε εύκολα ή αν φαίνονται θαμπά και ταλαιπωρημένα, τότε σίγουρα ήρθε η ώρα να επισκεφτείς τον κομμωτή σου. Το κούρεμα των φθαρμένων άκρων μπορεί να βελτιώσει την υγεία των μαλλιών σου μακροπρόθεσμα και να αποτρέψει περαιτέρω φθορά.

Τα νιώθεις πιο βαριά

Όταν αρχίζεις να νιώθεις τα μαλλιά σου βαριά και δυσκολεύεσαι να τα διαχειριστείς κατά το styling, είναι ίσως ο καιρός για μια αλλαγή στο κούρεμά σου. Ένα φρεσκάρισμα μπορεί να προσθέσει κίνηση και να τα κάνει να δείχνουν πιο ανάλαφρα και φυσικά πιο υγιή.

Μια ανανέωση ποτέ δεν κάνει κακό

Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά όταν αισθάνεσαι ότι έχεις χάσει τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθησή σου όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, τότε μια αλλαγή στο κούρεμά σου μπορεί να σου δώσει την ψυχολογική ώθηση που χρειάζεσαι. Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για να το δοκιμάσεις, καθώς μόλις έχεις επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές και οι καθημερινές υποχρεώσεις αρχίζουν ξανά. Τι καλύτερο από το να ανανεώσεις τα μαλλιά σου, ειδικά αν έχουν ταλαιπωρηθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού;

Τελευταία τροποποίηση στις 02.09.2024 - 18:15