Η Rihanna ξανά με το αγαπήμενο της mullet κούρεμα

Η Rihanna ξανά με το αγαπήμενο της mullet κούρεμα
Είναι γνωστή για τις συχνές αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της και αυτή τι φορά επέστρεψε στο αγαπημένο της mullet.

Η Rihanna συνεχίζει να κεντρίζει τα φώτα της δημοσιότητας με τις τολμηρές επιλογές της στον τομέα της ομορφιάς. Το πιο πρόσφατο fashion statement της αφορά το μαλλί της, το οποίο μας αφήνει με αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την αλήθεια πίσω από τις αλλαγές της εμφάνισης, αν πρόκειται για φυσικά μαλλιά ή για τεχνητές προσθήκες, είναι πάντα μια γοητευτική αμφιβολία.

Μετά από την περίοδο των πλεξούδων και του στυλ curly pixie, η Rihanna επιστρέφει στο χαρακτηριστικό mullet της, που την έκανε διάσημη για την εκκεντρικότητά του. Η ανατροπή αυτής της τάσης ήρθε μέσα από ένα video που δημοσίευσε στο Instagram, όπου την βλέπουμε να περπατάει με ένα look που συνδυάζει την αίσθηση της σχολικής μόδας με την πολυτέλεια. Φορώντας μια mini καρό, πλισέ φούστα της Miu Miu και ένα γαλάζιο πουκάμισο, θυμίζει μαθήτρια με μια μοντέρνα προσέγγιση.

Η Rihanna τολμάει και αυτό είναι γνωστό!

Το mullet της Rihanna δεν είναι το κλασικό στυλ της δεκαετίας του '80, έχει προσαρμοστεί για να φτάνει λίγο κάτω από τους ώμους, με μια φράντζα που σχεδόν καλύπτει το μέτωπο, προσφέροντας μια σύγχρονη αίσθηση στο διαχρονικό στιλ. Στη συνέχεια, η Rihanna προχώρησε σε μια ακόμη τολμηρή κίνηση, αποκαλύπτοντας το matchy εσώρουχό της που ταιριάζει με τα παπούτσια της, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αίσθηση του στυλ της.

{https://www.instagram.com/reel/C9yEk9HJ1Ct/?utm_source=ig_web_copy_link}

Η Rihanna αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι πάντα έτοιμη να τολμήσει και να αναδείξει την προσωπική της αισθητική με δημιουργικότητα και στυλ!

Τελευταία τροποποίηση στις 31.07.2024 - 15:13