«Nirvana Waves»: Η τάση που θέλει επιμελώς ατημέλητα κυματιστά μαλλιά αυτό το καλοκαίρι

«Nirvana Waves»: Η τάση που θέλει επιμελώς ατημέλητα κυματιστά μαλλιά αυτό το καλοκαίρι
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Τα «Nirvana Waves» είναι η απόλυτη καλοκαιρινή τάση για επιμελώς ατημέλητα κυματιστά μαλλιά που προσφέρουν όγκο στα λεπτά μαλλιά χωρίς να απαιτούν περίπλοκη τεχνική.

Το καλοκαίρι συνδέεται με χαλαρές εμφανίσεις που αποπνέουν φρεσκάδα και ανεμελιά. Τα κυματιστά μαλλιά είναι από τις πιο αγαπημένες επιλογές για τις ζεστές μέρες. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές για να δημιουργήσουμε τα ιδανικά κυματιστά μαλλιά, και φέτος, τα «Nirvana Waves» είναι το πιο δημοφιλές στυλ για ένα ατημέλητο, φυσικό hair-look που απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα «Nirvana Waves»;

Αυτό το χαλαρό και φυσικό στυλ μαλλιών έχει επινοηθεί από την hair expert Samantha Cusick, την οποία εμπιστεύονται πολλές celebrities. Τα «Nirvana Waves» διαφέρουν από τα beach waves, καθώς είναι λιγότερο στυλιζαρισμένα και έχουν πιο γυαλιστερή εμφάνιση. Για να τα δημιουργήσουμε, εφαρμόζουμε έναν ελαφρύ αφρό για styling σε νωπά μαλλιά. Όταν στεγνώσουν, χρησιμοποιούμε μια πρέσα ισιώματος ή ένα εργαλείο styling για κυματιστά μαλλιά, δημιουργώντας ελαφριά κύματα.

{https://www.instagram.com/p/C6pUdAzvTOM/?utm_source=ig_embed}

Beauty Note: Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για να προσθέσει κίνηση και όγκο σε λεπτά μαλλιά, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο πλούσια και ζωντανά.

{https://www.tiktok.com/@hollyjai_/video/7350369323577396512?q=nirvana%20waves%20hair&t=1720472307425}

Τελευταία τροποποίηση στις 09.07.2024 - 03:01