10 ιδέες για καρέ κούρεμα που είναι φέτος στη μόδα - Αν προλαβαίνεις αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλιώς... μετά

07.11.2020
10 ιδέες για καρέ κούρεμα που είναι φέτος στη μόδα - Αν προλαβαίνεις αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλιώς... μετά
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα καρέ έχουν επιστρέψει. Στην πραγματικότητα, το κομψό, γαλλικό καρέ που φτάνει μέχρι το πηγούνι, είναι αυτή τη στιγμή το πιο δημοφιλές νέο κούρεμα της χρονιάς. Αν έχεις μακριά μαλλιά και θες να πας σε κάτι κοντό σίγουρα μπορεί να σε φοβίσει, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεσαι όταν κόβεις εκατοστά από τα μαλλιά σου γιατί θα ξαναμακρύνουν. Από ένα κομψό έως τολμηρό, από ένα σικ και ωραίο καρέ, υπάρχουν ατελείωτες επιλογές για να διαλέξεις, με επιλογές που ταιριάζουν σε όλα τα στυλ και τις υφές των μαλλιών. Παρακάτω μπορείς να δεις τρόπους και στυλ που σίγουρα θα σε εμπνεύσουν. Αν προλάβεις τα κομμωτήρια πριν κλείσουν είσαι εντάξει, αλλιώς, μετά την καραντίνα. Μη σκας.

1. Το απλό αλλά εντυπωσιακό καρέ της Kaia Gerber έρχεται με ατελείωτη ευελιξία στο στυλ. Απαλό και ίσιο, ακατάστατο και ανάγλυφο και μάλιστα τραβηγμένο πίσω με ένα δυνατό τζελ.

2. Η influencer Taylor LaShae έχει το καλύτερο γαλλικό bob στο Instagram. Koμμένο μέχρι το λοβό του αυτιού δείχνει πάντα κομψό αλλά – όπως φαίνεται εδώ - ένα απλό μαντήλι, δεμένο στην κορυφή και στο κέντρο, προσθέτει ένα ρετρό στυλ.

3. Και το κυματιστό χτένισμα χαρίζει κάτι παραπάνω από μια vintage εμφάνιση.

4. Στυλιζαρισμένο από τον Chris Appleton, το faux bob της Jennifer Lopez φέρνει μια νοσταλγική αίγλη. Πώς θα το πετύχεις; Με μια θερμαινόμενη στρογγυλή βούρτσα

5. Για να πάρεις έμπνευση και να κάνεις την τέλεια πλεξούδα, κοίταξε αυτό το μοντέλο από τη Γαλλία, τη Lylie Moreira. Μας αρέσει όπως πέφτουν οι άκρες στους ώμους της. Συμφωνείς;

6. Η Sienna Miller μπορεί να εμπνεύσει όλες τις γυναίκες να δουν τα καρέ ως πολυχρηστικά. Ένας από τους αγαπημένους μας τρόπους είναι αυτός με τις baby πλεξούδες που στρίβουν πίσω από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού της.

7. Oι μυτερές άκρες και η ελαφριά χωρίστρα του καρέ της Naomi Scott εξασφαλίζει ένα κομψό και εκλεπτυσμένο φινίρισμα που κάνει τα μαλλιά της να φαίνονται ακόμη πιο λαμπερά.

8. Εάν το καρέ σoυ δεν σου αρέσει από μπροστά, πρόσθεσε ένα αξεσουάρ από πίσω. Όπως αυτό το καταπληκτικό κοκαλάκι Gucci της Marta Cygan, που μπορεί να δώσει ένα παιχνιδιάρικο στυλ στα μαλλιά σου.

9. Εάν η φυσική υφή των μαλλιών σου είναι πολύ ίσια και πέφτουν μέχρι το στήθος σου ίσως θα σε ενδιέφερε να μάθεις ότι η περμανάντ είναι και πάλι πίσω στη μόδα. Αυτές οι σύγχρονες τάσεις μόνιμων κυμάτων φαίνονται όμορφες σε μικρότερα μήκη μαλλιών, προσφέροντας όγκο και μια δόση ομορφιάς.

10. Το Instagram της Kerry Washington παρέχει μεγάλη έμπνευση για το στιλ των κοντών afro μαλλιών, διατηρώντας τα πάντα υγιή, με κάθε μπούκλα ξεχωριστή.