Φριζάρισμα στα μαλλιά; Οι αιτίες που το προκαλούν και οι τρόποι για να το αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο

06.10.2020
Φριζάρισμα στα μαλλιά; Οι αιτίες που το προκαλούν και οι τρόποι για να το αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο
Συνηθισμένη κατάσταση. Ειδικά τώρα το Φθινόπωρο. Είναι σα να έχουν δική τους βούληση τα μαλλιά σου. Και δεν είσαι η μόνη, σε διαβεβαιώνω. Όπως σε διαβεβαιώνω ότι υπάρχει λύση στο άβολο αυτό "θεματάκι".

Ας ξεκινήσουμε από τα γενικά. Ο βασικός λόγος για τον οποίο φριζάρουν τα μαλλιά είναι ή έλλειψη υγρασίας. Όσο πιο στεγνά είναι τα μαλλιά σου, τόσο πιο επιρρεπή είναι στο φριζάρισμα. Άρα μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτό πόσο σημαντικό ρόλο παίζει -και σε αυτό το σημείο της περιποίησης- η ενυδάτωση. Και η ενυδάτωση ξεκινά από το λούσιμο.

Είσαι σίγουρη ότι λούζεσαι σωστά; Μη γελάς. Ναι, υπάρχει σωστός τρόπος λουσίματος. Και μας τον είπε βήμα βήμα η hair expert του TRESemmé, Σοφία Νομικού. Εν ολίγοις, φρόντισε να θυμάσαι τα εξής: Όταν λούζεσαι, κάνε απλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής αντί να τρίβεις ολόκληρη την επιφάνεια. Όταν ξεβγάζεις, αν θέλεις να καθαρίσουν τέλεια τα μαλλιά σου, πίεσε απαλά τη σαπουνάδα να περάσει σε όλο το μήκος των μαλλιών και τις άκρες. Μην ασκείς πίεση σε καμία φάση του λουσίματος και θα ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες για φριζάρισμα.

Για να έχεις, μάλιστα, επαγγελματικό αποτέλεσμα, το TRESemmé Keratin Smooth Shampoo είναι το προϊόν που χρειάζεσαι συνδυασμένο με Conditioner Keratin Smooth, με κερατίνη και έλαιο marula. Αυτά τα δύο συστατικά είναι απαραίτητα για απαλά και λεία μαλλιά. Ενώ μία φορά την εβδομάδα, μπορείς να χρησιμοποιείς και τη μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης της σειράς, Keratin Smooth Mask, για πιο άμεση δράση!

Η θερμότητα είναι ένας παράγοντας που εντείνει το φριζάρισμα. Αν όμως ανήκεις στην κατηγόρια εκείνων που δεν μπορούν να αποφύγουν το πιστολάκι, υπάρχει πάλι τρόπος για να προστατέψεις την τρίχα και να γλιτώσεις το ατίθασό της. Μερικοί ψεκασμοί από το σπρέι κατά της θερμότητας, μέχρι και στους 230 βαθμούς, Keratin Smooth πριν από στέγνωμα ή το styling και θα ξαφνιαστείς. Το μαλλί πηγαίνει ακριβώς εκεί που θέλεις και όλες οι τρίχες... στη θέση τους. Θα πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις.

Kαι αν τελείωσες και κάτι νιώθεις ότι σου λείπει, μη σκας. Έχουμε πρόταση έτοιμη. Το λάδι Keratin Smooth θα δώσει στα μαλλιά σου λάμψη επαγγελματική.

Για το φριζάρισμα λοιπόν υπάρχει λύση. Και έχει όνομα TRESemmé Keratin Smooth. Δοκιμασμένα πράγματα!

To TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου !

Get the TRESemmé feeling:

Facebook: TRESemmé Greece Instagram: TRESemmé Greece