Είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο; Τρεις τέλειες ιδέες για το χτένισμά σου

31.07.2020
Είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο; Τρεις τέλειες ιδέες για το χτένισμά σου
Οι προτάσεις που μπορείς να κάνεις και μόνη σου

Παρ'όλο που η πανδημία του κορωνοϊού είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση πολλών γάμων, πολλά είναι επίσης τα ζευγάρια που αποφάσισαν να μείνουν στα σχέδια τους το φετινό καλοκαίρι, κρατώντας πάντα τα μέτρα προστασίας.

Δες και αυτό: Η παγίδα που πρέπει να προσέξεις όταν πας για κούρεμα

Αν πρόκειται να παραβρεθείς και εσύ σε έναν καλοκαιρινό γάμο, είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη αποφασίσει και βρει το τι θα φορέσεις εκείνη τη μέρα. Ισχύει όμως το ίδιο για το χτένισμα σου; Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές το κεφάλαιο "μαλλιά" είναι ένα που κανονίζεται αφού έχει βρεθεί το ρούχο, έτσι ώστε να προσαρμοστεί σε αυτήν την επιλογή.

Αυτό το είδες; Πώς να έχεις τέλεια μαλλιά κάθε μέρα

Ανάλογα λοιπόν με το τι έχεις αποφασίσει να φορέσεις την ημέρα του γάμου, και σύμφωνα με το γούστο και το μήκος των μαλλιών σου, μπορείς πλέον να βρεις και το χτένισμα που θα κάνεις. Παρακάτω θα βρεις μερικές όμορφες και εύκολες προτάσεις που μπορείς να κάνεις ακόμη και μόνη σου.

Ανέμελη αλογοουρά

Πρόκειται για μια πραγματικά έυκολη, πανέμορφη και boho πρόταση που ταιριάζει τέλεια στη συγκεκριμένη περίσταση.

Χαμηλός κότσος με ψαροκόκκαλο

Fishtail bun #hairtutorial 💜

A post shared by Lydia (@whatlydialikes) on May 26, 2020 at 3:02am PDT

Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια χαμηλή αλογοουρά, φτιάχνοντας στη συνέχεια μια πλεξούδα ψαροκόκαλο, ακολουθώντας τα βήματα του βίντεο. Στη συνέχεια στερέωσε την πλεξούδα με ένα λαστιχάκι και γύρισε την γύρω από τη βάση της για να πετύχεις το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Μισή πλεξούδα

Πιάσε τα μαλλιά σου σε απλή πλεξούδα και πρόσθεσε μερικά τουφάκια για να δημιουργήσεις σταδιακά μια πλεξούδα-καταρράκτη.