3 τρέντι ανοιξιάτικες αλογοουρές για όλες τις ώρες

24.04.2017
Ως μικρά κοριτσάκια οι μανούλες μας μας έλεγαν πως πρέπει η αλογοουρά μας να είναι τέλεια, οπότε οι μεσαίου-ύψους αλογοουρές ήταν μια πολύ καλή και απλή επιλογή χωρίς τα απείθαρχα τσουλούφια να "πετάνε" απο εδώ και απο εκεί. Μεγαλώνοντας είδαμε πως αυτό το στιλ παραήταν ρομαντικό και θέλαμε κάτι διαφορετικό. Αυτή τη σεζόν οι πασαρέλες των διάσημων οίκων γέμισαν μεσαίου ύψους αλογουρές που θα εντυπωσιάσουν αλλά και άλλες πολλές! Εσύ ποια θα διαλέξεις;

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα της Άνοιξης δεν είναι άλλο από την αλοογουρά και φέτος οι ανοιξιάτικες πασαρέλες γέμισαν ιδιαίτερες αλογοουρές!

Η αλογοουρά στο ένα πλάι:

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές που είδαμε και δίνει μια διαφορετική νότα στο όλο στιλ. Στον οίκο Chanel o hairstylist ταίριαξε τέλεια την αλογοουρά στο πλάι με χωρίστρα στο πλάι και δημιούργησε ένα άκρως εντυπωσιακό στιλ!

Oι χαμηλές!

Από τις πιο εντυπωσιακές αλογοουρές της Άνοιξης δεν είναι άλλες από τις χαμηλές που κέρδισαν τα βλέμματα στις ανοιξιάτικες πασαρέλες.

Η στολισμένη... λιτά:

Στον οίκο Boss είδαμε τις αλογοουρές να είναι χαμηλές και να χρειάζονται μόνο ένα αξεσουάρ για να ξεχωρίσουν: ένα απλό μαύρο λαστιχάκι. Στον οίκο Lanvin και στον οίκο Prada η χαμηλή αλογοουρά είναι απλή αλλα ξεχωρίζει με