Αυτά είναι τα νέα στιλ στα μαλλιά για να τον μαγνητίσεις

19.10.2016
Φυσικά και όταν πρόκειται να βγεις έξω με τον αγαπημένο σου ή όταν ετοιμάζεσαι για ένα σημαντικό ραντεβού, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μαυλό είναι εκτός από το τι θα φορέσεις και πώς θα χτενίσεις τα μαλλιά σου. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα εκείνα τα στιλ μαλλιών που είναι in τώρα και θα θα λατρέψεις τόσο εσύ όσο και εκείνος!

Οι ανάλαφρες μπούκλες + τα πολύ μακριά μαλλιά:

Φυσικά και οι αλλαγές που κάνεις στα μαλλιά σου δεν είναι αυτονόητο πως θα γίνουν αντιληπτές από τον σύντροφο ή το αγόρι που σου αρέσει, ειδικά όταν πρόκειται για μικρές διαφορές στο χρώμα σου.

Αν όμως έχεις υπέροχα μακριά και υγιή μαλλιά τότε δεν μένει παρά να το προσέξει ο καλός σου. Οι μπούκλες που δεν είναι πολύ έντονες και μοιάζουν πιο ανεπιτήδευτες είναι ένα εντυπωσιακό χτένισμα που αγαπούν οι άντρες και ειδικά αν έχεις μακριά μαλλιά το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπσιάσουν.

Τα πολύ μακριά μαλλιά είναι και φέτος το φθινόπωρο τάση με σχεδόν όλους τους διάσημους σχεδιαστές να έχουν αποθεώσει το τρεντ στις πασαρέλες τους.

Τιπ:

Φρόντισε να αρωματίσεις τα μαλλιά σου όχι έντονα απαλά έτσι ώστε να του έρχεται το άρωμα σου με κάθε σου κίνηση.

Παιχνιδιάρικες αφέλειες όλο νάζι +αναλαφρες μπούκλες:

Ναι οι αφέλειες κυρίως και όχι η πιο "αυστηρή" φράντζα είναι ένα στιλ στα μαλλιά σου που προσελκύει το αντρικό βλέμμα. Φρόντισε όμως να μην σου μπαίνουν στα μάτια και να έχουν το κατάλληλο μήκος. Μπορείς να επιλέξεις ή τις αφέλειες της Έμα Στόουν σε συνδυασμό με ανάλαφρο κύμα ή τις αφέλειες που "έρχονται" στο ένα πλάι. Εξάλλου οι αφέλειες δίνουν "κίνηση" και παιχνιδιάρικο στιλ στο χτένσιμά σου, αρκεί πάντα να σου αρέσουν.

Μεταξένια και ίσια:

Τα ίσια μαλλιά που όμως είναι υγιή είναι πάντα ένα σίγουρο μυστικό της επιτυχίας. τα μαλλιά σου όταν είναι περιποιημένα και δείχνουν υγιή είναι έτοιμα για να δεχθούν τα χάδια του καλού σου. Φρόντισε τα μαλλιά σου και τράβηξε το βλέμμα του καλού σου ποντάροντας στο λαμπέρό τους χρώμα παίρνοντας παράδειγμα από την Τζέσικα Άλμπα.